Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [skrypt] do serwisu ze statusami gg
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
wojto
Witam,
Proszę o opinie, uwagi i bledy w funkcjonowaniu mojego skryptu do zarządzana stroną z opisami do gg. Samemu trudno znalezc bledy, a raczej napewno cos przeoczylem :/

skrypt dostepny pod adresem: http://wojto.9forms.com/projekty/opisygg/
login admina: admin
haslo: test

wiecej o skrypcie mozecie przeczytac tutaj:
http://forum.webhelp.pl/viewtopic.php?t=79072

nie oceniajcie oprawy graficznej, gdyz wzialem jakas darmowa i ja tylkodo xhtml'a przerobilem

ps. nie usuwajcie mi wszystkich opisow winksmiley.jpg
ps2. jesli ktos bylby zainteresowany zakupem licencji do tego skryptu, to cena wynosi 80 zł. za 1 licencje
rachwal
Cytat(wojto @ 2005-02-07 01:37:24)
ps2. jesli ktos bylby zainteresowany zakupem licencji do tego skryptu, to cena wynosi 80 zł. za 1 licencje

suuuuuuuper guitar.gif
Vertical
Cytat
Niestety ale użytkownik admin
nie istnieje w bazie danych.
Zostaniesz teraz przeniesiony na stronę z logowaniem
Jeśli nie chcesz czekać kliknij tutaj.
wojto
Cytat(rachwal @ 2005-02-07 18:41:19)
suuuuuuuper  guitar.gif

czyzbym wyczuwal nutke ironii w twej wypowiedzi, czy sie myle?

@Vertical:
Ok, juz dziala.
Jakis niedobry czlowiek zmienil nazwe admina :/
Na razie ograniczylem zmiane danych glownego admina w wersji testowej.

pozdrawiam i czekam na opinie i ewentualne bledy
Vertical
1. Kiedy włączy się "administracja opisami" to w rozdzielczości 1024x768 trochę się strona rozjeżdża... ale to akurat mały błąd.
2. Jeśli się doda nową kategorię to w panelu administracyjnym ją widać, ale na stronie głównej już nie
wojto
Cytat(Vertical)
1. Kiedy włączy się "administracja opisami" to w rozdzielczości 1024x768 trochę się strona rozjeżdża... ale to akurat mały błąd.
czepiasz sie winksmiley.jpg
lay jest darmowy i tylko do prezentacji skryptu, wiec to maly problem, ale poszukam i naprawie
Cytat(Vertical)
2. Jeśli się doda nową kategorię to w panelu administracyjnym ją widać, ale na stronie głównej już nie
wiem, bo na stronie glownej dalem zapytanie z LEFT JOINEM, czyli mi wyswietla tylko te kategorie, w ktorych sa jakies opisy, to bylo celowe zamierzenie.
Czy lepszym wyjsciem by bylo wyswietlanie takze kategorii bez opisow?
chociaz i tak w kazdej kategorii bedzie duzo opisow, wiec to maly problem.
cfk
ogólnie spoko tylko niekiedy np. pod firefoxem strona nie ładuje sie tylko pokazuje sie białe tło...dopiero po refreshu jest dobrze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.