Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocena strony Studenckiego Koła Naukowego Zarządzan
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
coolmm
Witam!

Proszę o ocenę grafiki i ogólnie układu na stronie nad którą obecnie pracuję:

http://www.sknzs.home.vel.pl

Zależy mi na opiniach grafiki, układu, przejrzystości itp... Skryptu i bazy nie zostały jeszcze do końca napisane, więc wiele rzeczy nie działa - pojawia się wtedy strona główna.

Dziękuję wszystkim za pomoc:-)

Marcin
Kinool
bardziej sie nadaje na zaklad pogrzebowy winksmiley.jpg a tak na powaznie to stanowczo za ciemno i monotonnie, jesli chodzi o grafike to zawiele nie ma co oceniac, skromnie bardzo skromnie
coolmm
Nie jestem grafikiem ;P

Osobiście lubię "lekkie" strony - nie przeładowane grafiką.

Wydaje mi się to bardziej profesjonalne - ważna jest informacja, a nie kolorowy button 3D winksmiley.jpg

A z tą czernią.. może i trochę przesadziłem biggrin.gif
Tak czy inaczej czekam na kolejne opinie smile.gif

Pozdro!
Speedy
Cytat
"lekkie" strony - nie przeładowane grafiką.

Wydaje mi się to bardziej profesjonalne - ważna jest informacja, a nie kolorowy button 3D

Co racja, to racja winksmiley.jpg , ale :

Cytat
A z tą czernią.. może i trochę przesadziłem

Ja również staram się tworzyć grafikę na strony piękną w swej prostocie (mimo , iż również grafikiem nie jestem, lecz pewne pojęcie na jej temat mam).
Stronie nie jest zła, ale wg. mnie rzeczywiście zbyt jest zbyt "ciemno" . Lepiej wyglądałoby, jeżeli zrobiłbyś np. jasną grafikę i pojedyncze ciemne elementy.
W każdym razie , wiem o jaki styl tworzenia stron Ci chodzi winksmiley.jpg . Tę stronę naprawdę możesz urozmaicić i ożywić graficznie , nie ujmując jej zarazem pewnego, oczekiwanego przez Ciebie "charakteru" i nie "upszczywając" jej.

Pozdrawiam.
cfk
ja mam tylko jedno zastrzeżenie jak narazie....jak masz lewą kolumne o tam to samego dołu jest czarno...a jakby wstawić taką grafikę która czym niżej to jest bardziej jasna...a reszta ma swój charakter że tak powiem
ale ogólnie to spoko
hamlecik
Layout nie powala na kolana ale nie jest tez zly. Jeden z lepszych layout'ow kol naukowych jakie ogladalem winksmiley.jpg

Strone dodalem juz do ulubionych bo tresc mi bardzo odpowiada ze wzgledu na kierunek moich studiow. Mam nadzieje, ze beda dobre materialy biggrin.gif
Vertical
Niedobrze dobrane kolory, menu po lewej jest zbyt ciemne
coolmm
Uważnie czytam wszystkie komentarze i będę starał się wziąść je pod uwagę :-)
Już myślę nad tym menu.. jak by je zmienić...

A co powiecie teraz na menu?? :-D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.