Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Owcza Farma
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Fenix2
Owcza Farma moja strona www. Wiem że nie jest najlepsza ale się staram, chciałbym prosić o komentarze na temat mojej strony. Mam forum, na Invision Power Board, ale niestety angielską wersję, jak zmienić ją na polską? Opcje mam te same co tutaj tylko że po angielsku.
Fipaj
Strona... naprawdę chcesz żebym oceniłquestionmark.gif Bez komentarza smile.gif

-- Jednym słowem nie podoba mi się biggrin.gif

A forum... IPB... gotowiec i jeszcze języka zmienić nie umiesz. Zobacz w panelu administracyjhnym, ale może nie być, bo to forum na angielskim serwerku, nie??
Marusz
Fakt, wygladu strony nie ma co oceniac... A co do komiksu. Widzisz, komiks powinien cos pokazywac. Ten ma sporo brakow, bledy stylistyczne i malo smieszna (moze i przez moj gust) tresc. Nie chce katowac Ci duszy artystycznej, tak tez jedyne co moge, to zyczyc Ci powodzenia.
Fenix2
No wiem, layout'a wprowadzę jutro, cpo do forum, nie wiem jak tam zmienić język niestety. Nieskatowaliściecie mnie więc dziękuje, wiem że stronka jest raczej nie najlepsza, szkoda.
-maciek-
To nawet nie ma co oceniać.

A co do komiksu, to on nawet troche nie jest śmieszny :/
Puciek
Proponuje na powaznie usiasc do photoshopa i manuala do IPB
M4chu
ot: podobny uklad do Losuxa winksmiley.jpg
Speedy
Nie chcę być nieuprzejmy , ale będę szczery:

- komentarzu dot. grafiki strony sobie oszczędzę...
- sam układ strony i komiks burzy moje poczucie estetyki - nie podoba mi się ani wizualnie , ani merytorycznie
- komiks nie jest zabawny... (a chyba powinien być)
- popracuj nad sobą.

cya.
DeyV
jakiś poziom jednak musimy trzymać.
Zamykam, i proponuje wystawiać do oceny bardziej przemyślane projekty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.