Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] proszę o ocenę
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
dado
to moja pierwsza stronka z takimi usługami więc nie zjedzcie mnie od razu winksmiley.jpg
www.e-host.net.pl
nospor
Mniam, mniam, pyszne. Jak dla mnie może być. Ino te home po lewej stronie trochę razi. Wszystko jest po polsku a tu nagle home. Może daj po prostu "strona głowna"
plewa
Stronka w porządku. wg mnie zmień też napis home na polski odpowiednik.
Pod Firefox szwankuje troche grafika tzn. cennik i troche top.
A tak stronka OK. smile.gif
! A co robi to 0, na dole po lewo questionmark.gif
Seth
Pod firefoxem lay sie psuje.

A ogolnie lay ladny chociaz nie do konca mie sie podoba winksmiley.jpg
Marusz
Minusy:

- Rozjezdza sie pod FF
- Przycisk o nazwie "Enter" (a cala strona jest w jezyku polskim)
- Regulamin wyswietla sie w <textarea> jako html?!
- moge sie mylic, ale ten design wyglada niczym prosto z szablonu

Plusy:
+ http://www.e-host.net.pl/img/bar_dod_roz.gif
+ cPanel

Ps. Nie wiem co to te o, ale jak sie zmieni GETa, to mozna naprawic ;D
http://www.e-host.net.pl/?cmd=news&m=ak&s=456
Majdan
Ja się nie mogę nawet zarejestrować! Pisze, że nie wszystkie pola zostały wypełnione! tongue.gif
dado
dzięki za rzut kamieniem krytyki skutkiem czego regulamin jest bez html - ciapek jestem.
Zlikwidowałem też to zero od stronicowania newsów.

Pod firefoxem mi się nie rozjeżdża, jak możesz to powiedz co dokładnie krzaczy.
Czy zamiast home może być start - chciałbym uniknąc dwóch wyrazów ze względów estetycznych.

Aleście mnie zarzyli mi rejestracja działa. Jakiej używałeś przeglądarki przy rejestacji? Może coś od tego.
No i dzięki wielkie za rzut oczami na stronkę guitar.gif

Czy ta strona budzi zaufanie? -> rządanie klienta
Vertical
Według mnie to po lewej stronie jak jest to menu z przyciskami... wydaje mi się, że jest trochę za szerokie. Oprócz tego strona lepiej by wyglądała wyśrodkowana, ale poza tym jest OK
Majdan
Cytat(dado @ 2005-03-23 16:55:44)
Pod firefoxem mi się nie rozjeżdża, jak możesz to powiedz co dokładnie krzaczy.
U mnie jeszcze dzisiaj się rozjeżdżało. O dziwo teraz jest OK. Zmieniałeś coś? blink.gif

Aleście mnie zarzyli mi rejestracja działa. Jakiej używałeś przeglądarki przy rejestacji?
Firefox 1.01
I znów cuda, niewidy. Wcześniej uzupełniłem wszystkie pola (zgodnie z formatem) i zaakceptowałem regulamin i nic nie wyszło... A teraz... wszystko OK. tongue.gif

Czy ta strona budzi zaufanie? -> rządanie klienta
U mnie pozytywne wrażenie. biggrin.gif
dado
miałeś rację z formularzem namierzyłem pole numer mieszkania było jako obowiązkowe - dzięki rolleyes.gif
W htmlu nie grzebałem ale mnie sie wogóle nie rozjeżdzało czasem tylko jak się ładuje to lewa strona jest szersza ale jak się załaduje to wraca na swoje miejsce.
yavaho
Grafika mi sie podoba.
Pod Opera pozycje w menu glownym (start,kontakt,itp) sa odsuniete od od tych ikonek po lewej o okolo 30px.
U samej gory po prawej te dwie ikonki moga byc tajemnicze - sprzydal by sie jakis dymek.
No i walidator widac chyba kilka niedomknietych <tr> lub <td>
I kliknij sobie w logo - brakuje tam rozszerzenia *.php
Speedy
Grafika bardzo mi się podoba biggrin.gif .
Tylko w Firefoksie, Operze i NN niektóre elementy graficzne układają się niepoprawnie.
W IE - ok.

Pozdrawiam.
trucksweb
ja mam pytanie -> czy te ceny sa prawdziwe blink.gif pierwszy raz widze aby 200 mb bylo za 50 zl netto , ai czy sa jakies haczyki w tej firmie i jej uslugach??bo jestem chyba zainteresowany przeniesieniem serwisu, a jeszcze jesdno , czy udostepniacie pomoc z dzialem technicznym??
ebe
Templatemonsterowate, ale ujdzie... choć miliony takich.
Majdan
Stronka o dziwo znowu mi się sypie na Firefoxie, tym razem 1.0.2... laugh.gif
A co do cen, czy nie zostały one przypadkiem ostatnio zmienione, bo wydaje mi się, że widziałem wcześniej start plan z 30zł? blink.gif
trucksweb
wiem, ze nie powinienem zwlaszcza tutaj, ale napisze.

>>
otoz od tygodnia testuje serwer, pierw chcialem wykupic ale juz zmienilem zdanie. dlaczego??
wszystko ladnie i szybko chodzi, nieznaczne problemy mialem z klientem ftp, ale juz jest ok- glownie przyczynila sie do tego rozmowa z adminem.

moze zacytuje:
Cytat
(..)jak brzmi nazwa pana  strony

-brak szacunku dla klienta?questionmark.gif
Cytat
lub jesli jest pan w sieci to serwer wychodzący może mieć obciety transfer na ftp lub tez poblokowane porty

-chyba tak:)
Cytat
u mnie śmiga szybko jestem w siec i łacze się z czestochoway

Cytat
he a ktoś tu klikaniu nawija 

-fachowe okreslenie-"rozmowy"
Cytat
zazwyczaj w windzie zeby sie cos otworzyło trzeba 2 razy kliknąć

ooo a to mi sie najbardziej podoba:
Cytat
ok to dobrze spadam do joba  do widzenia

wiem, ze sa to ludzie mlodzi, jednak gdy biora sie za powazne rzeczy-jakim jest swiadczenie uslug hostingowych-powinni zachowac choc troche powagi i szcunku dla klientow.
starczy tego.
decyzje pozostawiam Wam.
dado
jeśli jesteś zadowolony z działania serwera a rezygnujesz z niego dlatego że admin ma sporo takich rozmów dziennie a nawet gorszych typu kupiłem serwer jaki jest adres mojej strony? to chyba znaczy że nie szuaksz tak naprawdę serwera tylko poprawnej polszczyzny - ale klient nasz pan, może odejść z jakiego powodu tylko zechce.
trucksweb
nie, nie szukam poprawnej polszczyzny.
chodzi mi tylko o nalezyty szacunek dla klientow. Prowadzac serwis staram sie nie przeginac paly i nie stawac sie zbyl luzacki w stosunku do nieznanych mi osob-zwlaszcza klientow.

moze jestem zbyt wrazliwy pod tym punktem. dry.gif dry.gif

polecam firme webd.pl- profesjonalny kontakt i uslugi podobnie jak na foxnet.pl- mimo ze nie mam pelnej aktywacji konta- jeszcze testuje- oferuja pomoc 24h a na odp. nie czekalem dluzej niz 10 min.
zZwracaja sie co najwazniejsze z szacunkiem do zglaszajacych sie do nich ludzi.

jes;li chodzi o bzdetne pytania- jeszcze 6 miesiecy temu sam zadawalem takie pytanie-no moze podobne:D i nigdy nie spotkalem sie z innym oddzewem. zawsze odpowiadali szybko,konkretnie i z szacunkiem, a jak trzeba bylo to "tlumaczyli jak tlumokowi".
dado
jeśli chodzi o kulturę języka to masz rację i admin z którym rozmawiałeś (jest ich 3)powinien się zawstydzić . Chodzi tylko o to - czy to ma być powód do rezygnacji prawda?
trucksweb
powod w duzej mierze to to nie byl- znalazlem troche lepsza oferte, wiecej daja a prawie tyle samo sie placi. Narazie jestem zadowolony-serwer szybki,kontakt takze, wsparxcie 24h, pomoc przy ustawianiu strony, no i podali strony uzytkownikow-moglem sprawdzic szybkosc lacza.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.