Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: stronka do sprawdzenia
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
slash^
Witam

Czy ktos moglby rzucic okiem na ponizsza stronke:
http://www.helmex.poznan.pl/web/creator3/

Chodzi mi to, ze na niektorych wersjach (blizej nieokreslonych) mozlli firefox, strona sie lekko krzaczy - nie wiem czemu tak jest poniewaz u mnie jest w szystko dobrze (testowane przegladarki: IE6, FF1.0.3, Opera7, Netscape 7.2) na wszystkich jest glancus, a tylko u jednego kolegi cos wyswietla sie nie tak jak powinno (widzialem screena i nie o to mi chodzilo smile.gif)
Czy ktos moglby rzucic okiem i podpowiedziec, gdzie popelnilem blad?

edit:
chodzi o dokładnie dział "promocja"
pasek statusu raz sie pokazuje normalnie, a po kolejnym odswiezeniu jest kicha - odswiezyc trzeba czasem kilka razy i o dziwo raz sie pokazuje dobrze, a za drugim razem sie kaszani sad.gif Sprawa dotyczy Firefoxa, dlaczego tak jest?
Vertical
Strona nie działa:
Cytat
Dokument który próbowałeś pobrać nie istnieje.
Informacje, których poszukujesz być może zostały przeniesione,
zapraszamy na strony naszych serwisów:
[...]
slash^
Sorki, adres uległ lekkiej zmianie i zapomniałem zmodyfikowac. Już jest poprawiony.

Błąd został juz skorygowany (niestety naokoło, ale błąd niewystępuje) tak więc prosiłbym o krótką ocenę stronki pod względem wizualnym smile.gif

Pozdrawiam
kowal1122
stronka bardzo ładna graficznie ale nic nie ma do przekazania ludziom...
chyba taki był (na razie) zamiar autora smile.gif
slash^
nie ma nic do przekazania bo jest w niej zaimplementowana edycja po zalogowaniu, klient jej jeszcze nie widzial wiec nic nie wprowadził (czesc juz jest, ale to tylko przyklady)
Vertical
To menu, które jest pod banerem powinno być większe i wyżej, bo szczerze mówiąc musiałem go szukać między tymi wszystkimi animacjami. Dział "promocja" działa u mnie dobrze tak samo na początku jak i po odświeżeniu.
revyag
Stronka bardzo fajna, przyjemna dla oka.
Zmieniłbym tylko te znaki > w menu, są po prostu brzydkie. Wstaw może zamiast nich »
slash^
Cytat(revyag @ 2005-04-27 09:34:11)
Stronka bardzo fajna, przyjemna dla oka.
Zmieniłbym tylko te znaki > w menu, są po prostu brzydkie. Wstaw może zamiast nich »

Zmienione, dzięki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.