Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocena strony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Aztech
Poproszę o ocenę tylko i wyłącznie wyglądu zewnętrznego, kolorystyki, rozmieszczenia elementów tej oto strony głónej poświęconej Kołu Naukowemu Robotyki KoNaR.

link tutaj
Fipaj
Strona może być, ale jakoś tak... bez wyrazu

To nie jest profesjonalny serwis...

Rozmieszczenie... hmm... Może być...
strife
Witam,

Nie działa mi polska czcionka, rozmieszczenie może i mogło by być, tyle że ten layout mi nie przypada do gustu. Nie jest źle.

Pozdro!
yavaho
Moim zdaniem lay w ogule nie pasuje do temaytki strony. Lay strony kojarzy sie tylko z jednym - z nazwa klubu KONAR.
Jedno menu to poziome u gory moze byc niewystarczajace dla tej strony.
Tlo pod tekstem jest nieco za silne.
I schowaj na razie te dwa obrazki do walidatorów bo kusza aby w nie klikac smile.gif
Aztech
@yavaho - dzięki, właściwie o to mi chodziło aby kojarzyło się jednoznacznie z Konarem, celem była właśnie stylistyka kolorystyczna drzewa, konaru, czyli zieleń, brąz utrzymane w stylu Logo u góry (takie dostałem).
Co do obrazkow z walidatorow to i stronka i CSS ladowany z dysku w walidatorze przeszedl bez bledow test biggrin.gif (nigdy nie umeiszczam bez poprzedniego sprawdzenia)

@fipaj: co rozumiesz pod pojęciem profesjonalny? nie jest profesjonalny = zle zrobiony? czy = zalatuje amatorka?

DZieki chlopaki za komentarze i prosze o jeszcze
Fipaj
@Aztech: to znaczy nie chciałem cię obrazić itp;

po prostu jako serwis mi się nie podoba - spróbuj może zmniejszyć czcionkę i usunąć to denerwujące, uprzykrzające czytanie tło (ten znak wodny)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.