Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Był "Dezajn" jest strona
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
11111
Właśnie ukończyłem tworzenie mojej nietypowej stronki
Nietypowej dlatego gdyż jest prawie cała z obrazków wiele z was pewnie weźmie to za minus, ale według mnie jest to całkiem niezłem rozwiązanie minusem długie ładowanie.
Bardzo proszę o subiektywną ocenę

adres
http://rmbac.xn.pl
strong
rozwiązanie wręcz makabryczne, całość ładuje się wieki a co z aktualizacjąquestionmark.gif?
11111
Aktualizacji prawie na pewno nie będzie bo nie ma co aktualizować. Ewentualnie będe dodawał jakies strony do działu prace, a to żaden problem.
trucksweb
mnie sie nie podoba i desig i wykonanie strony. cos strasznie dlugo sie alduje sad.gif a nic rewelacyjnego tam nie ma.
jedyne co mnie sie podoba to napis "metryczka" ladnie robiony smile.gif

2/10
Kinool
na dole widnieje button "Strona kompatybilna z XHTML 1.0"

DTD na stronie mowi
Cytat
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/REC-html40/loose.dtd">

fajnie ale moze bys uzywal slow, ktorych znaczenie znasz smile.gif

a tak na marginesie to totalna katastrofa, koszmarna kolorystyka, nieczytelna i chyba wazy tone!

to chyba anty-portfolio jest!
11111
ten hml jest z aliasów xn
jak wejdziesz przez http://rmbac.ok.bia.pl/
to będzie od razu xhtml w head
ebe
?!? Najbardziej osobliwy wytwór w dziedzinie webdesignu jaki widziałem
matid
Ta strona to totalna tragedia. Nieczytelna, mało przejrzysta, ładuje się strasznie długo. Portfolio AFAIK ma też reklamować autora. W ten sposób to chyba tylko do Microsoftu by cię przyjeli (patrz standardy winksmiley.jpg).

Ocena: 0/10.
Majdan
Jak poprzednicy pisali, ładowanie, masakra... Tekst w menu wogóle nieczytelny - czarny tekst na gardinecie czarno-niebieskim, nic gorszego.

W życiu nie widziałem aby na stronie ktoś robił tekst w obrazku.

1+/10
_Mateo
Niestety, ale moi przedmówcy mają zupełną rację - szaro, buro i jeszcze brakuje tylko śnieżenia. Jak bedziesz aktualizował tresć? wrzucisz do painta i jazda? Nie uważasz że to troszke nie wygodne?

2/10 za chęci.

Pozdrawiam, Mateo
Pigula
hmm... ciekawa technika robienia strony smile.gif niestety efekty juz nie sa ciekawe. z tego co zauwazylem to strone masz na www.szu.pl rozniez korzystam z tego serwera i chodzi mi o cale lata swietlne szybciej. ale to juz powinnienes wiedziec dlaczego. sam pomysl graficzny nie jest zly (przynajmniej dla mnie) ale menu z lewej strony jest zbyt ciemne chodzi mi glownie o ten czarny pasek przy krawedzi. Ocena ogolna tak jak moi przedmowcy niestety
scanner
Myślę, ze autor powinien poprzestać na piłce nożnej.. lub ewnetualni muzyce. Tworzenie WWW jako zainteresowanie to niezbyt trafiony wybór.

Osobiście proponuję uruchomić:
  1. <?php
  2. unset( $CurrentProject );
  3. if( $_GET['Abilities'] && $_GET['Idea'] && $_GET['Contents'] && $_GET['Execution'] ) {
  4. $MyHomePage = new Project( );
  5. } else {
  6. $MyHobby = new Hobby();
  7. }
  8. ?>
trucksweb
Scanner mozesz wytlumaczyc co ten skrypt ma robic??bo sie nie orientuje sad.gif
bela
Cytat(trucksweb @ 2005-05-11 15:04:17)
Scanner mozesz wytlumaczyc co ten skrypt ma robic??bo sie nie orientuje sad.gif

Branżowych żartów się nie tłumaczy winksmiley.jpg
dr_bonzo
To jest dowcip branzowy -- nie tlumaczy sie go.
PS. pomine ze scanner nie sprawdczil czy isset( $_GET[ ...] ) tongue.gif
kowal1122
bez komentarza (to mowi samo za siebie tongue.gif )