Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Możliwość zamykania własnych tematów
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Ccn
Można by ustawić możliwość zamykania własnych tematów (wiem, że jest taka opcja, bo od czego mam localhost biggrin.gif), co o tym myślicie ?
DeyV
Po co?
Ccn
No np. ktoś rozwiąże to o co chodziło mu w temacie i go może zamknąć, żeby mu już nie pisali "dodatkowych" porad smile.gif
seaquest
Ale dlaczego nie można napisać dodatkowych porad. A może jedna z nich będzie lepszym rozwiązaniem niż zastosowane.
A poza tym mamy tylu moderatorów, że można poprosić jednego o zamknięcie tematu jeżeli już tak na prawdę musi on zostać zamknięty.
Ccn
no a jak z kontynuowaniem tematów, które zakończyły się pół roku wcześniej ?
nospor
odnajdujesz swój temat. Jeśli nie ty wnim odpowiadales poraz ostatni - odpowiadasz. Jesli to twój ostatni post jest to:
1) kopiujesz jeg otreść
2) usuwasz go
3) dodajeszz nowy post i ewentualnie wklejasz starą treść
wassago
ew. masz taki przycisk jak 'Raportuj' - naciskasz, wpisujesz powód, a moderatorzy zajmą się resztą.

eot
Ccn
ale chodziło mi o to, że ktoś możę kontynuować temat sprzed 3 lat... na niektórych forach tępią kontynuowanie starych (wygasłych) tematów, że niby ktoś nabija sobie posty. Chociaż Raport powinien to załatwić winksmiley.jpg
seaquest
No właśnie.
Nie było, nie ma i nie będzie możliwości zamykania czy też usuwania własnych tematów. Od tego mamy na forum moderatorów i opiekunów. Taka jest ostateczna decyzja.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.