Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problemy z przegladrka
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
abyss
Wybaczcie, że nie wpisłam konkretnego tematum, ani opisu, ale nie mam pojęcia nawet z czym mam problem. worriedsmiley.gif
Mogę jedynie napisać jakie są objawy smile.gif ...Chodzi o to, ze moja przeglądarka internetowa nie otwiera części stron, nie działaja mi buttony (o ile to się tak nazywa) worriedsmiley.gif.
Myślałam, że mam problemy z javą, bo na dolnym pasku przeglądarki pojawia się zazwyczaj javascript error albo void, ale ktoś mi powiedział, że to wina php. nie mam pojęcia na ile te dwie rzeczy są ze sobą powiązane i mogą na siebie odziałowywać... blink.gif
Jeśli ktoś wie co to może być, jak na to zaradzić i podejmie się przygotowania instrukcji obsługi dla blondynki, będę szalenie wdzięczna smile.gif
crash
A co to ma wspólnego z php? Przenoszę na Hydepark.
NuLL
Zmienilem temat.

Proponuje sie rozgladnac za programem antywirusowym oraz czyms typu Adaware
abyss
dziękuję za zmanę tematu smile.gif. nadal nie działa. Jakieś ine propozycje?
dr_bonzo
1. Jakie ci nie dzialaja? Czy te strony zawsze nie dzialaja?
2. Jaka przegladarka? (Domyslam sie ze IE)
3. Sprobuj z Firefoxem, Opera na tych samych stronach.
abyss
IE. Nie działają mi głównie takie pierdoły jak choćby "uśmieszki" - np smile.gif, (jak na nie klakam, nie załączają się) i buttony(?). Ze stronami mam problem głównie jak chce się zalogować - np nowa poczta wp nie działa w ogóle, w stara się pojawia, ale i tek nie mogę w niej nic zrobić.
Jeszcze jakiś czas temu wszystko było ok. Ostatnio musiało coś paść.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.