Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cyber Games
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
witus
http://www.witus.yoyo.pl/files/layout.htm

Layout robiony jakieś 30 minut, bez żadnych bajerów. Do cute news uda mi się go przystosować... winksmiley.jpg Czcionka w menu i newsach będzie zmieniona ta co jest to jest na próbę...

Proszę o konkretne oceny winksmiley.jpg
spenalzo
No ten lepszy ;P
Ale...

Cytat
Layout robiony jakieś 30 minut,

Nawet sie do tego nie przyznawaj.

A co do layoutu: popraw te lewitujące w powietrzu pola, zmień kolor tla ramek na innych i powinno być lepiej tongue.gif
sf
Moze posiedz 48 godzin i dopiero cos pokaz.
witus
48 godzin? Po co? Ja nic nie robie na poważnie cool.gif Wszystko robie z nudów i poprostu to publikuje biggrin.gif
spenalzo
Cytat(spenalzo @ 2006-03-03 21:24:29)
Nawet sie do tego nie przyznawaj.

jw
kowal1122
podoba mi się ale powinineneś layouta wycentrawoać na środek ekranu smile.gif
TomASS
Layout to 3/10 - za dużo wolengo miejsca.

Ale najbardziej to mi sie podoba reklama php.pl smile.gif
Cytat
Zapraszam na kilka for - www.cybermycha.pl/forum2/ oraz na www.forum.php.pl . Często tu bywam i Was również zachęcam do udzielania się na tych forach.

Dzięki za reklame winksmiley.jpg
Bastion
gdybym byl 12latkiem powiedzialbym 6/10, ale nie jestem wiec 3/10
zastanawia mnie tylko Twoje podejscie, dajesz cos do oceny i liczysz by ludzie klaskali.
ale tak sie nie dzieje ... i co wtedy robisz ? pienisz sie ze to ze tamto , ze zabawa, ze nudy
jesli sam tak uwazasz ? to naprawde nie rozumiem po co wystawiac cokolwiek do oceny..
revyag
Nie podoba mi się.

- brak stopki - jakiegoś zamknięcia strony
- niezbyt optymalne wykorzystanie wolnego miejsca
- nie wygląda to jak strona tylko jak jakieś kawałki umieszczone obok siebie
- linia pod topem na połowie szerokości strony jest poszarpana - szczegół ale razi
- layout sprawia wrażenie mocno niedokończonego
ens0re
Layout dla mnie ala 2000rok smile.gif
- Top to tylko 2 obrazki wklejone z ładnym przejsciem
- To zaokraglenie pod topem chyba Ci nie wyszło tak ładnie..
- Typografia - dla mnie leży..(wszedzie ta sama czcionka..)
- Cały czas ten sam grandient(tylko w rózne strony zrobiony)
- Za dużo pustego miejsca

Ogólnie: 1/6, mierny projekt...Postaraj sie zrobić coś na powaznie a nie z nudów to moze cos lepszego wyjdzie, bo z nudów to ciekawe rzeczy nie wychodza..
Vogel
aby zrobic cos w 30min i bylo dobre trzeba miec talent || doswiadczenie. layout kiepski i widac ze robiony na kolanie.
jelsi nie masz czasu lepiej olej layout i zrob to bez zadnej grafy.
xarr
Jak ktos cos robi 30 min to zazwyczaj ocenianie tego jest zwykla strata czasu. Nawet utalentowani i doswiadczeni graficy nie zrobia Ci layoutu w 30 min, a przynajmniej nie takiego, ktory oni uwazali by na tyle interesujacym, zeby dac do oceny.
To jednak tylko moja opinia... i zgodnie z powyzszym, nie bede ocenial biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.