Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakiegos spolszczenia IPB uzywa php.pl
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Skrypty forum
damianlr
Chcialem sie dowiedziec ktorego spolszczenia uzywa forum php.pl? Mam spolszczenie MSB_last z invisionboard.pl ale nie jest takiej dokladne jak to uzywane tutaj. Mam wiec wrazenie ze albo jest gdzies inna wersja spolszczenia albo pracownicy php.pl zrobili je sami.

Bardzo dziekuje za jakiekolwiek informacje

Damian
DeyV
Musieliśmy dokonać wielu poprawek samodzielnie.
damianlr
A czy ktos wie ktore spolszczenie jest lepsze i dokladniejsze? Te z ibplanet.pl czy invisionboard.pl?

Dzieki!
Turgon
To z www.ibplanet.pl jest klonem tego z www.invisionboard.pl .
damianlr
Dziękuje!

Damian
Slump
ZALECAM UZYWAC IBPLANET.PL

2 WPOMNIANY SERWIS JEST NIESTETY BARDZO KIEPSKI I WIELE W OKOLO NIEGO SIE DZIEJE ZECZY NIENORMALNYCH. ZACHODZI NAWET PODEJZENIE DODAWANIA WLASNYCH WSTAWEK DO KODU.
Largo
@Slump:

Cytat(Turgon)
To z www.ibplanet.pl jest klonem tego z www.invisionboard.pl .

Zanim się wypowiesz przyjrzyj się sprawie, a nie wypisujesz bzdury. Sam admin Ibplanet przyznał się publicznie, że spolszczenia zamieszczne na ich forum były kopiowane z Invisionboard.pl więc jeśli jakakolwiek dziura miałaby miejsce to byłaby i na jednym i drugim forum.

Druga sprawa - Jeśli już wypisujesz takie brednie to chociaż je uargumentuj, poprzyj dowodami w postaci fragmentu kodu spolszczenia pozwalającego na przejęcie kontroli nad forum etc.

Zachowuj się jak poważny facet, a nie siejesz plotki po internecie jak pierwszy lepszy troll.

Pozdrawiam
Slump
Juz ty sie o mnie nie martw.
Pochodzenie spolszczenia i tak nalerzy do starego ibplanet.pl zaprzeczysz??
A pisac wiecej nie musze wystarczy nawet pogooglowac i wnioski same splywaja smile.gif
Ps offtopic smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.