Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: dev.php.pl
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
borec
przejzalem sobie te dzialy zwiazane z dev.php.pl i nasuwa mi sie tylko jedno pytanie:

czy oto na naszych oczach powstaje strona internetowa, czy moze super zaawansowany system operacyjny nowej epoki?

myslalem, ze moze mogbym w czyms pomoc, ale to chyba nie moja klasa wagowa smile.gif
itsme
sadze ze chwile bedziesz musial poczekac - nie dlatego ze Cie nie chcemy lecz na dniach lista developerow zostanie uszczuplona o jakies 20 osob, ktore do pracy raczej nie chca przystapic.

weryfikacja umiejętności będzie się odbywać - w jaki sposób? tego jeszcze nie wiemy.

pozdrawiam
Seth
php=>Opinie

Naszym zalozeniem jest stworzenie pierwszego na swiecie systemu operacyjnego na podstawie jezyka skryptowego php. Bedzie sie nazywal php OS, a przy okazji pracujemy nad strona winksmiley.jpg)))))))))
Seth
Dodam jeszcze, ze od dzisiaj dopiero nastepuje chwilowe zamkniecie listy tongue.gif
YooYoo
Cytat
Dodam jeszcze, ze od dzisiaj dopiero nastepuje chwilowe zamkniecie listy tongue.gif

dobrze chociaz ze tylko chwilowe !
tak pozatym przy moim nicku jest 0
wiec odpadam na dzien dzisiejszy.. ;/
itsme
YooYoo.. ile razy mam Ci pisac ze do Xenki masz napisac ... grrr gorzej niz z dzieckiem
spenalzo
Cytat
YooYoo.. ile razy mam Ci pisac ze do Xenki masz napisac ... grrr gorzej niz z dzieckiem

itsme - weź trzy głębokie wdechy, przypomnij sobie jakiś dowcip i zaraz Ci przejdzie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.