przejzalem sobie te dzialy zwiazane z dev.php.pl i nasuwa mi sie tylko jedno pytanie:
czy oto na naszych oczach powstaje strona internetowa, czy moze super zaawansowany system operacyjny nowej epoki?
myslalem, ze moze mogbym w czyms pomoc, ale to chyba nie moja klasa wagowa
itsme
24.07.2003, 22:16:33
sadze ze chwile bedziesz musial poczekac - nie dlatego ze Cie nie chcemy lecz na dniach lista developerow zostanie uszczuplona o jakies 20 osob, ktore do pracy raczej nie chca przystapic.
weryfikacja umiejętności będzie się odbywać - w jaki sposób? tego jeszcze nie wiemy.
pozdrawiam
Seth
24.07.2003, 22:17:01
php=>Opinie
Naszym zalozeniem jest stworzenie pierwszego na swiecie systemu operacyjnego na podstawie jezyka skryptowego php. Bedzie sie nazywal php OS, a przy okazji pracujemy nad strona )))))))))
Seth
24.07.2003, 22:18:28
Dodam jeszcze, ze od dzisiaj dopiero nastepuje chwilowe zamkniecie listy
YooYoo
27.07.2003, 22:55:24
Cytat
Dodam jeszcze, ze od dzisiaj dopiero nastepuje chwilowe zamkniecie listy
dobrze chociaz ze tylko chwilowe !
tak pozatym przy moim nicku jest 0
wiec odpadam na dzien dzisiejszy.. ;/
itsme
28.07.2003, 00:05:51
YooYoo.. ile razy mam Ci pisac ze do Xenki masz napisac ... grrr gorzej niz z dzieckiem
spenalzo
28.07.2003, 00:43:42
Cytat
YooYoo.. ile razy mam Ci pisac ze do Xenki masz napisac ... grrr gorzej niz z dzieckiem
itsme - weź trzy głębokie wdechy, przypomnij sobie jakiś dowcip i zaraz Ci przejdzie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.