Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zwiekszenie liczby postow na jedna strone.
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Seth
Co powiecie na zwiekszenie liczby wyswietlanych postow przypadjaca na strone w temacie do 15 ?
scanner
Jako że mam dość przyzwoite łącza (2mbit w pracy i sdi w domu) powiedziałbym TAK nawet dla 20.
xenka
Ja jestem za... 15 to nie tak duzo i nie wplynie zbytnio na czas ladowania tematow. Wygodniej sie bedzie czytalo.
Sir Blade
fajnie byloby gdyby kazdy z osobna mogl ustawic sobie ilosc postow smile.gif

BTW jestem za
Fo
krotko i sensownie : jestem na tak
spenalzo
Więcej postów na stronę to lepiej dla modemowców - rzadziej trzeba ściągać dane.
orson
witam smile.gif

ja jestem za zwiekszeniem albo za mozliwoscia ustawienia w profilu ile ma byc ... w granicach 10-50 bedzie git biggrin.gif

cya
xenka
Seth, to nie lepiej juz te 20? To jeszcze bardziej wygodne ;) a roznica w sumie niewielka.
Seth
Niedlugo chinskim targiem dojdziemy do 50 winksmiley.jpg
Ale czekam na opinie co do 20, bo juz nie bede zmienial sondy tongue.gif
[Regis]
20 bedzie dobrze ! smile.gif
itsme
20
KaMeLeOn
20 to za dużo...
Niektórzy tak rozciągają swoje posty, że jedna strona może zajmować kupę miejsca...
Jestem za 15...
spenalzo
Jak na razie najlepiej dać 15, jak się sprawdzi to zawsze można do 20 podnieść. A najlepiej jakby można sobie w profilu ustawić :-)
Jabol
jestem za 15 bo i tak trzeba bedzie skakac po stronach, a przy 20 bedzie sie zbyt latwo zgubic
Seth
Libczba zostala zmieniona na 15 postow na stronie. Enjoy smile.gif
KaMeLeOn
Od razu "HUMOR" schudł... :wink:
Sir Blade
to lubie smile.gif od razu lepiej sie czyta smile.gif ja i tak jestem zwolennikiem 20 smile.gif Choc dalej podtrzymuje. ze fajnie byloby ustalac to w profilu smile.gif
spenalzo
A to się jutro zdziwią ci, co już byli na forum i chcą skoczyć do konkretnej strony - tak jak ja teraz :-)
?
TAK TAK

niechce mi sie skakac po tych linkach 1,2,3,4,5 a jak zrobimy to to bedze mnie skakania hehe
kurtz
Hej
Cytat
Niedlugo chinskim targiem dojdziemy do 50 ;)
Ale czekam na opinie co do 20, bo juz nie bede zmienial sondy :P
Ja jestem jak najbardziej za 20, milo ze ktos o tym pomyslal :)

Pozdrawiam
xenka
Seth, to moze jeszcze jedna ankieta? :P
Therronis
osobiscie jestem za 20. ale jak musi byc 15 to niech bedzie przynajmniej to winksmiley.jpg
spenalzo
20 to za dużo - 15 p/str jest w sam raz ani za dużo ani za mąło.
Omega
... biggrin.gif A może robimy w zależności od dni miesiąca... 1-10 po 10, 11-20 po 20 21-do końca po trzydzieści... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
LeWaR
Ankieta mówi sama za siebie biggrin.gif 100% poparcia...
YooYoo
A co tam.. jestem jak najbardziej za 15 postami na stronie ;]

nawet bym sie nie obrazli jesli by 20 bylo ;p

a co do ankiety to dalem NIE :!:
nie wiem moze sie ktos boi zaglosowac..
a teraz wszyscy pujda moim krokiem biggrin.gif hehe..
przynajmniej nie ma 100% biggrin.gif
spenalzo
Cytat
Od razu "HUMOR" schudł...  :wink:

Oby HUMOR (czy inny temat) spuchł do takiej ilości jak ten: http://forum-muzyczne.net/viewtopic.php?t=198 :-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.