Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: edycja postów
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
bigZbig
Cytat(strife @ 2006-03-25 17:48:17)
ps. Ewentualne odpowiedzi będę pisał edytując tego posta.

Moim zdaniem to bardzo nieszczesliwy pomysl poniewaz zmuszasz czytajacego do ciaglego przewijania strony z gory na dol. Aby sie dowiedziec na jaki zarzut ewentualnie jaka uwage odpowiadasz musze przewinac strone w dol, z drugiej strony czytajac czyjegos posta nie wiem czy sie do niego ustosunkowales.

Zauwazylem ze taka praktyke odpowadania na posty innych uzytkownikow stosujesz rownierz w innych tematach, co mnie osobiscie doprowadza do "rozdraznienia" bo ni z gruszki ni z pietruszki trafiam na uwage, ktora nie wiem do czego przypiac. Pomysl co by sie dzialo gdyby wszyscy stosowali taka praktyke?. Jedno wielkie skakanie po temacie. Poza tym osoby, ktore juz znaja temat szukaja tylko najnowszych informacji wiec czesto ograniczaja sie do czytania jedynie ostatnich postow.

Na sam koniec dodam jeszcze ze edytujac swoj post niejako blokujesz mechanizm powiadamiania o odpowiedzi w subskrybowanych tematach tzn. nikt zainteresowany nie zostanie powiadomiony o Twojej odpowiedzi.

Osobiscie uwazam, ze taki sposob odpowiadania powinien byc zabroniony regulaminem forum.

Posty wydzielam z topicu:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=44306
Daje tu gdyż:

"Osobiscie uwazam, ze taki sposob odpowiadania powinien byc zabroniony regulaminem forum." - bigZbig

A ze i strife to zaproponowal, wiec chyba nie bedzie mial mi za złe
A szkoda w tamtym topicu robic taki OT
----
nospor
strife
Witam,

Cytat
Zauwazylem ze taka praktyke odpowadania na posty innych uzytkownikow stosujesz rownierz w innych tematach, co mnie osobiscie doprowadza do "rozdraznienia" bo ni z gruszki ni z pietruszki trafiam na uwage, ktora nie wiem do czego przypiac.

Jeżeli już tak robię to staram się w edytowanym poście napisać nick'a osoby do której kieruje moje słowa. Aż tak często tak nie robię ( chyba ), w przypadkach w których dalsza dyskusja na jakiś temat nie ma dalszego sensu na rozwijanie dla mnie ( mam tu na myśli off topic'i ), to edytuję posta i z reguły na tym kończę.

W każdym bądź razie, dziękuje za słowa krytyki, jednak zastanawiam się czy nie lepiej było by to napisać na forum Opinie bądź wysyłając PW do mnie niż w tym temacie, bo teraz Twój post mało wnosi co do oceny całej strony.

Pozdrawiam smile.gif

ps. popraw błędy ort ( również )

@nospor - winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.