CSS jest ok wg. walidatora w3, natomiast efekty nie są ok

dodatkowo w IE boksy zjeżdzają spory kawał w dół co nie występuje w FF..
efekty zobaczyć można na: http://praca.warm-maz.pl
ZAZNACZAM ŻE WKLEJAM SPORĄ ILOŚĆ KODU
ALE INACZEJ SIE CHYBA NIE DA ZAPREZENTOWAĆ TEGO
body{ font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: #333333; line-height: 1.166; margin: 0px; padding: 0px; } a:link, a:visited, a:hover { color: #000000; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: underline; } h1, h2, h3, h4, h5, h6 { font-family: Arial,sans-serif; margin: 0px; padding: 0px; } #top{ margin: 0; padding: 10px 0px; border-bottom: 1px solid #cccccc; width: 100%; } #menu{ margin: 0 77% 0 0; padding: 0px; background-color: #FFFFFF; } #zawartosc{ float:right; width: 75%; margin: 0; padding: 0 1% 0 0; } #top_text{ margin: 0px; padding: 0px 0px 10px 10px; } #nazwa_strony{ padding: 0px 0px 10px 10px; } #naglowek{ font-size: 80%; padding: 5px 0px 5px 10px; } .tresc{ clear: both; padding: 10px 0px 0px 10px; font-size: 80%; } .tresc p{ padding: 0px 0px 10px 0px; } #stopka{ clear: both; border: 1px solid #cccccc; font-size: 75%; color: #666666; padding: 10px 10px 10px 10px; margin-top: 0px; } .w_menu{ margin: 0px; padding: 0px 0px 10px 10px; font-size: 90%; } .box_header{ background:#000000; color:#FFFFFF; width:100%; font-weight:bold; } .box_content{ background:#FCF98D; color:#000000; width:100%; }
a tutaj tego uzywam:
<body> <div id="top"> </div> <div id="zawartosc"> <div class="tresc"> <p> {section name=r loop=$user_data} <br/>{$user_data[r].u_imie} <br/>{$user_data[r].u_nazwisko} <br/>{$user_data[r].u_email} <br/>{$user_data[r].u_miasto} <br/>{$user_data[r].u_telefon} <br/>{$user_data[r].u_komorka} <br/> {sectionelse} bleee; {/section} </p> </div> </div> <div id="menu"> <div class="w_menu"> </div> </div> <br/> </body>
a tu daje jeden z boksów:
<div class="box_header" style="cursor: pointer" onclick="expandit('box_search')"> </div> <form action="{$SCRIPT_NAME}?act=search" method="post" name="frm_szukaj"> <div class="box_content" id="box_search"> <p> <input type="text" name="search_text" /> <input type="submit" value="Szukaj" /> </p> </div> </form>
Efekt jaki chciałbym uzyskać to to, żeby nagłowek bosku
był połączony z zawartością boksu (czarne tło nad żółym)
bez białej przestrzeni między nimi, oraz żeby boksy przylegały do siebie
Kombinowałem mieszałem, z tabel przeszłem na divy ale nadal nie moge tego rozgryść :/
A tak przy okazji wrzucenie linijki:
Kod
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="skrypty.js"></script>
w innym miejscu niz gdzieś pomiędzy divami powoduje, że strona nie wyświetla się w IE (ale źródło można zobaczyć...) a w FF wszystko ok...3 godziny siedziałem nad tym.. n/c..