Witam ponownie...
Cytat
uważasz, że statystyki po publikacji byłyby przedawnione, no ciekawe. każdy będzie chyba poinformowany kiedy forum zostało założone / otwart i kiedy zamknięte - będzie można śmiało oszacować - jak bardzo było popularne.
Pewnie, że tak uważam. Nawet, gdyby nasze foroom miało
kilka miesięcy temu oglądalność rzędu 1000 odsłon dziennie nie miałoby to teraz, po zamknięciu, większego znaczenia. A dlaczego? Ponieważ ludzie w wyniku braku reklamy, czegoś co zostało zamknięte, o nim po prostu zapomnieli! Tak trudno to wydedukować? ...
Na aukcji sprzedajemy zestaw, pozwalający na otworzenie nowego foroom!, a nie bazę danych. To co z tym zrobisz zależy tylko od Ciebie. Możesz tam postawić równie dobrze sklep z gadżetami Blog 27...
Cytat
pagerank w chwili obecnej wynosi 2. ktoś tam wyżej już pisał, że będzie bardzo zaskoczony jeżeli sięgnie 5, ja będę zaskoczony, gdy przy najbliższej aktualizacji sięgnie 4 (:
Patrz kilka postów wyżej. Albo lepiej przeczytaj.
Cytat(m.j @ 26.06.2006, 18:53 )

skoro było to prężnie rozwijające się forum to po co zostało zamknięte?
Forum zostało zamknięte z powodu rozpoczęcia prac nad innym projektem. Nie chcieliśmy go zaniedbywać, więc postanowiliśmy zamknąc, by móc skupić się nad czymś większym. Po jakimś czasie zdecydowaliśmy się na sprzedaż, by zyskać środki na promocje... ale z resztą, czy ja muszę się komuś tłumaczyć dlaczego je sprzedajemy?
Cytat
jeżeli juz tak zrobiliście to myślę, że powinniście pokazać na to dowód. dowód na to, że faktycznie było tak jak piszecie - popularność forum.
Myślisz. Jak mam Ci pokazać, że foroom było popularne? Przeczytaj to co jest napisane wyżej, poklikaj w kilka linków, a sam sie przekonasz.

piszesz pryngiel z kolei, że nie lubisz - jak twierdzisz - "robić ludzi w bambkuko". dlaczego zatem robisz ?
Wypraszam sobie. Napisałem, że nie lubie złego marketingu i absolutnie nikogo nie zamierzam(y) robić w balona (o! tak, żeby było inaczej). I nie robie.

skoro sie pomyliłeś na aukcji
Nie pomyliłem się na aukcji. Przeczytałeś chociaż co tam jest napisane?

to chyba warto poprawić błąd, nieprawdaż ?
Jaki błąd?
Czekam na ew. odpowiedź i pozdrawiam, pryngiel.