Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [lay] jak sie Wam niepodoba ?
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
ydy10
http://img108.imageshack.us/img108/1349/st...ocopymk1cq5.jpg

czekam na opinie smile.gif
mike
No chyba sobie jaja robisz?

Walnąłeś .jpg'a który rozwala forum i waży 631.73 KB

Wywalam go.

Proszę umieścić plik na serwerze lub na jadnej z darmowych stron do tego służących i podac linka.
Marusz
Cytat(mike_mech @ 30.08.2006, 20:11:21 ) *

Opanuj sie, odrobina szacunku dla drugiego czlowieka...

Cytat
ydy10: czekam na opinie

Brak polskich ogonkow w topie - zmien. Napis "portal" malo widoczny. Bardzo porozrzucane bloki. Na dole pustawo. Wielka czcionka i antyalias sprawiaja wrazenie, jakby strona byla zaprojektowana dla osob niedowidzacych.
nasty
Kolorystyka mi sie bardzo podoba 8+/10

Cytat
Cytat

Zgadzam sie z toba w 100%, mozna bylo delikatniej sad.gif
nazihipi
ten balon na grafice jakiś taki znany, prawa strona topu do bani te napisy i jakiś znaczek...
kolorystyka : nie przepadam za żółtym

ogólnie: 5/10

EDIT:
Cytat(Marusz @ 31.08.2006, 12:17:00 ) *

szacunkiem jest także stosowanie się do zasad panującym w tym dziale forum... żadna przyjemność przeciągać pasek przeglądarki w prawo aby przeczytać posty, czy za każdym razem odiwedzając temat czekać na załadowanie Twojego pliku
Ludvik
Dla mnie to wszystko za duże jest... Czcionka za duża, top za duży. Jeszcze bym zaakceptował to, gdyby w wyglądzie pojawiło się coś ciekawego, ale niestety tak nie jest. Za mało informacji na takim obszarze. Przeglądam w 1280x1024 i odnoszę wrażenie, że gdybym zszedł do 1024x768 to by mi łapa odpadła od przewijania...

Popracuj trochę, to wyjdziecoś ciekawego z tego smile.gif
cim
podobnie jak poprzednik - jakies to za duze... caly naglowek mozna by troszke zmienijszyc, zmniejszenie wysokosci tego menu poziomego tez by sie imo przydala zeby niebylo tyle pustego miejsca miedzy nim a naglowkiem

dodatkowo zmniejszenie czcionki w pasku informacyjnym z data etc bo wg mnie rzuca sie w oczy duzo bardziej niz powinno ze wzgledu na informacje jakie sie tam znajduja.. dodatkowo zmniejszenie wielkosci czcionki tekstu, wielkosc naglowkow i tekstu w menu poziomym jest imho ok ;] no i zmniejszenie tekstu w stopce...

w kwestii kolorystyki to moglbys rozjasnic troche tlo, reszta jak dla mnie ok
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.