Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] http://weblance.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
omeck
http://weblance.pl co myślicie o tej stronce?
nrm
sadze, ze:
- pomysl okej bo wprawie jest kilka takich serwisow w pl to kazdy jest do bani
- graficznie wyglada slabo
- uzytecznosc kuleje
- nic tam nie ma wiec nawet nie mam jak ocenic systemu

wiec kolejny slaby serwis.
omeck
Cytat(normanos @ 31.08.2006, 14:35:52 ) *

racja, ale na swoje usprawiedliwienie mam jedynie, to że seriws żyje dopiero od 2 dni ;-)

pozdrawiam
nasty
Cytat(omeck @ 31.08.2006, 16:39:20 ) *
racja, ale na swoje usprawiedliwienie mam jedynie, to że seriws żyje dopiero od 2 dni ;-)

pozdrawiam

no to bym proponowal tam wstawic jakies lorem ipsum-y zeby bylo jak wszystko zobaczyc winksmiley.jpg
acztery
Cytat(normanos @ 31.08.2006, 14:35:52 ) *
sadze, ze:
- pomysl okej bo wprawie jest kilka takich serwisow w pl to kazdy jest do bani
- graficznie wyglada slabo
- uzytecznosc kuleje

wiec kolejny slaby serwis.

takie serwisu sa w Polsce i ta parę jest dość dobry. zlecenia.przez.net pewnie go znasz
.rh-
A mi sie podoba, czysto, widac co jest najwazniejsze, kolory dobrze dobrane. Uwielbiam takie strony. Tylko jeszcze ciekawi mnie jak wyglada lista ofert i odpowiedzi...
omeck
Cytat(.rh- @ 31.08.2006, 20:07:58 ) *
A mi sie podoba, czysto, widac co jest najwazniejsze, kolory dobrze dobrane. Uwielbiam takie strony. Tylko jeszcze ciekawi mnie jak wyglada lista ofert i odpowiedzi...

heh
specjalnie dla Ciebie dodałem projekt demonstracyjny ;) Proszę jeszcze raz odwiedź stronę. Jeżeli chcesz odwiedź również kuchnię ;)
login: test
hasło: tester

Potem klik na Projekty->otwarte może dowiesz się nieco więcej o systemie ;)

Muszę jednak popracować nad wyglądem stron i oczywiście promocją a czasu na to brak :/
nrm
Cytat(acztery @ 31.08.2006, 19:59:04 ) *
takie serwisu sa w Polsce i ta parę jest dość dobry. zlecenia.przez.net pewnie go znasz

no właśnie głównie go mialem na mysli (wylęgarnia pokemonów).
.rh-
Cytat(omeck @ 31.08.2006, 20:28:54 ) *
heh
specjalnie dla Ciebie dodałem projekt demonstracyjny winksmiley.jpg Proszę jeszcze raz odwiedź stronę. Jeżeli chcesz odwiedź również kuchnię winksmiley.jpg
login: test
hasło: tester

Dzieki:)) bylem widzialem, podtrzymuje swoja opinie:) Prosto i jasno, a to najwazniejsze.

Cytat(omeck @ 31.08.2006, 20:28:54 ) *
Muszę jednak popracować nad wyglądem stron i oczywiście promocją a czasu na to brak :/

Jesli chodzi o wyglad, to jedyne co musisz zrobic, to wdg mnie zmienic width lewego sidebar ( nawet o jakies 2/3 ) , poniewaz gdy tekst jest dlugi zalamuje sie, a to juz psuje efekt linii (na ktorej sa strzalki ) np "Giełda papierów wartościowych". Zwiekszyl bym rowiez (odrobine) odstep pomiedzy linkami
pawel_k
Cytat(acztery @ 31.08.2006, 21:59:04 ) *

zlecenia.przez.net to nie serwis z ofertą dla freelancerow tylko konejny potral rozrywkowy, bo jak inaczej nazwac odpowiedzi na oferty o budzecie 8000zl i czasie wykoniania 3 miesiac które kolesie proponuja ze wykonaja za 200 zl i to jeszcze w tydzien?

btw. dla mnie strona jest ok. (nie zaglebialem sie z funkcjonalnosc ani w kod html'a, tylko mowie o wygladzie - prosto i estetycznie)
acztery
"zlecenia.przez.net to nie serwis z ofertą dla freelancerow tylko konejny potral rozrywkowy, bo jak inaczej nazwac odpowiedzi na oferty o budzecie 8000zl i czasie wykoniania 3 miesiac które kolesie proponuja ze wykonaja za 200 zl i to jeszcze w tydzien?"

widocznie programista który robi to za 200 zl w tydzien ma php w jednym małym palcu i napisze to z palaca hehe
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.