Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] www.findor.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
sowi
Kiedyś dawałem do oceny lay, teraz jest już gotowy serwis. Bardzo proszę o uwagi. Będę wdzięczny zwłaszcza za te dotyczące css. - www.findor.pl
s_w_ir
Bardzo czysty kod, praktycznie żadnych zastrzeżeń. Używasz nagłówków tam gdzie trzeba, list do menu.Mógłbyś wpisać doctype XHTML 1.1, bo strona się validuje. Co do samego CSSa to pozbył bym się tych
div i innych sprzed oznaczenia id np.: #menu zamiast div#menu, ale to juz zależy jak komu lepiej. jednak zawsze pare bajtów mniej. Uważam też, że pisanie jednej opcji w jedenej lini jest lapsze dla wzroku niż jedna linia jedna definicja, ale to są uwagi tylko o wygląd pliku css. Tak to Super!

@Jojo- sowi chciał do oceny kod. Dostępność to inna strona medalu, ale jak już kiedyś napisałem teraz traktuje to jak sztukę, nie prace winksmiley.jpg
Jojo
A mnie się nie podoba! O! tongue.gif
Nie lubię "zamkniętych" stron ze scrollem gdzieś w środku. No i poza tym oglądałeś tą stronę w 800x600? Masochizm...
Lethys
Scroll w srodku strony jest obzrydliwy zreszta nie podoba mi sie lay sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.