Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www]www.nsgim1.yoyo.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
simo_n
Oceńcie moją stronę, poświęconą 1 gimnazjum im. Jna Długosza w Nowym Sączu.
LINK

Jeśli możecie, oceńcie jeszcze jedną stronę
LINK.
Prph
Mam nadzieje, ze jestes gimnazjalista. Strony bardzo kiepskie, malo czytelne. kolory zle. zla czcionka. elementy sie rozchodza.

Jezeli masz 14 lat to wszystko OK.

Pozostaje zyczyc Ci wytrwalosci w nauce programowania stron www.

Adrian.
s_w_ir
MImo Twoich obrazków, strona się nie validuje, a validacja CSS daje krytyczny error. ZA kod tabelowy podziękujemy...
Tło do wymiany, juz lepiej będzie bez tła. Bardzo przeszkadza w czytaniu.

Czcionka i jej wilkość do wymiany.
Reszte dopowiedzą inni tutejsi krytycy(zwłaszcza coś więcej o graficznej stronie) biggrin.gif
Turgon
Zabić...
Sorry, ale nie cierpię totalnej amatorszyzny i na dodatek o MOIM mieście...
Balas
Strona wyglada jak z 9X roku, poczytaj troche tutoriali na temat tworzenia layoutu stron, np. www.good-tutorials.com Kod rowniez tragiczny (nie bede pisal co konkretnie, bo bym musial caly kod przepisac dry.gif )
Jeszcze dluga droga przed Toba rolleyes.gif
ano
Damn, typowa strona z serii "yoyo.pl" :/
Beznadziejna grafika, typografia. Ikonki w3c wrzuciłeś chyba dla szpanu :| ?

Cytat
Jezeli masz 14 lat to wszystko OK.

No nie wiem, przecież już jak się ma 14 lat, to powinno się mieć jakiś zmysł plastyczny :|
Prph
Ja w wieku 14 lat, nie potrafilem robic ladnych stron. a o w3c to na pewno nie slyszalem winksmiley.jpg
No i chlopak wie przynajmniej co to php. Ja php zainteresowalem sie dopiero pod koniec 1 klasy szkoly sredniej winksmiley.jpg

Adrian.
ano
A ja w wieku 14 lat starałem się robić strony zgodne z w3c (z wykorzystaniem div'ów). W wieku 14 lat zrobiłem np. www.gim40.edu.pl winksmiley.jpg
Turgon
Ja jestem młodszy od tego chłoptasia i staram się robić wszystko z w3c divki etc.
bim2
Ja mam 13 lat i juz pisze MVC klasy itp. Staram się pisać z w3c a w php robic proste,szybkie,estetyczne
Prph
A ja mam 20 lat a o MVC dowiedzialem sie w styczniu. I co z tego? kogo to obchodzi?
14 lat to dziecko. (mowiac to uchylilem glowe przed lecacym kamieniem rzuconym z okna gimnazjum). a w takim wieku nie tzreba wymiatac winksmiley.jpg Nauczy sie... spokojnie.
Turgon
Witaj w klubie bim. Ja też ma 13 lat o MVC dowiedziałem się jakieś dwa lata temu. Staram się pisać jak najlepszy kod.
.rh-
Odbiegacie od tematu, a kolejny post jest z cyklu "patrzcie, jaki ja jestem mlody i madry" nie wnosi nic do tematu.

Do autora strony: fakt faktem, ale Twoja strona nie jest przemyslana i nie chodzi mi o kolory i uklad, poprostu jest cos w niej (zapewne te tabelki) co zniecheca do przegladania juz na samym poczatku.
tiraeth
Proszę nie zbaczać z tematu wątku, bo się posypią warny!
witus
Cytat(simo_n @ 9.09.2006, 16:38:34 ) *
Oceńcie moją stronę, poświęconą 1 gimnazjum im. Jna Długosza w Nowym Sączu.
LINK

Jeśli możecie, oceńcie jeszcze jedną stronę
LINK.

Ja jako 12 latek robie lepsze strony i grafiki tongue.gif

---
Proszę nie zbaczać z tematu i nie pisać bezsensownych postów... już jedno ostrzeżenie masz na koncie!
(tiraeth)
Seth
Panowie... w waszym wieku to ja w pilke gralem i podrywalem dziewczyny.
Jeszcze zdarzycie podbic swiat i nosic okulary, wiec moze troche luzu wrzuccie ;p

A wracajac do tematu to nie ma co mowic o wieku. Albo sie ma poczucie estetyki albo nie. W tym przypadku lepiej sie nei czarowac i odpuscic grafike.
Lepiej byc dobrym programista niz marnym grafikiem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.