Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] portfolio ArtFly
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
basu
Witam,

Proszę o ocenę projektu strony:

http://www.artfly.pl/
dr_bonzo
Widze tylko jakies menu na dole.... wtf?

Czytaj: brakuje info ze strona wymaga flasha
DeyV
Świetne zdjęcie na stronie głównej, choć temat wydaje mi się nieco oklepany.

Nie lubię jednak, gdy muszę szukać myszką po stronie w celu odszukania interesującego mnie tematu (przypominają mi się marne gry przygodowe, których nie znosiłem winksmiley.jpg )

Troszkę razi mnie użycie innego fontu w blokach dynamicznie pokazywanych, a innego - w blokach w topie.

Drażniący jest mechanizm pokazywania grafik w portfolio. Klikam miniaturkę - nic się nie dzieje, najeżdżam kursorem na nią - nic się nie dzieje, ruszam myszą - a tu nagle coś mi pojawia się i znika.

Nie podobają mi się menusy - zarówno te po prawej, jak i ten poniżej strony.

I jeszcze preloader na stronie głównej zawsze się pokazuje - niezależnie od tego, czy strona ładuje się po raz pierwszy, czy też była otwarta z cache przeglądarki.

Tak czy inaczej - wrażenia całkiem pozytywne.
kriqs
bug:

Strony internetowe: kliknij na wiecej potem na jakas stronke najezdzasz i co smile.gif logo zaslania obrazek hmmm tak powinno byc questionmark.gif

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.7) Gecko/20060909 Firefox/1.5.0.7
kornel-php
Białe tło => preloader => właściwa strona

Białe tło przez ponad 5 sekund - to często odstrasza potencjalnych klientów...
erix
Daj jakieś info, że tam jest flashka. Na początku myślałem, że czegoś na stronie nie było, bo miałem wtyczkę wyłączoną...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.