Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Eclipse] kod html i auto wrap?
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
WereWolf
mam mały problem z eclipsem...

jeśli chodzi o kod php, to sprawdza się dość dobrze (chociaż jeszcze się nie przyzwyczaiłem chyba)

mam za to problem z pisaniem w czystym htmlu... jest doinstalowany plugin obsługujący htmla, ale nie mogę nigdzie znaleźć opcji łamania linii, autowrapa, czy jakkolwiek inaczej to nazwać...

jest na to jakiś sposób?
NuLL
Wszystko jest w konfiguracji smile.gif
WereWolf
Cytat(NuLL @ 15.10.2006, 14:02:13 ) *
Wszystko jest w konfiguracji smile.gif

a konkretniej? gdzie dokładnie?

znalazłem, owszem... ale dla kodu php, dla pluginu obsługującego czysty html nigdzie takiej opcji nie mogę znaleźć
NuLL
Window - Preferences - General <- Sprobuj tam - moze calosc korzysta z glownej konfiguracji Eclipsiaka winksmiley.jpg
WereWolf
a gdzie to niby jest w generalu? przejrzałem tam już wszystkie opcje i nigdzie czegoś takiego nie znalazłem...

widziałem tylko przy php (i to chyba tylko przy PHPEclipse, ale tu mogę się mylić), a jest coś takiego w ustawieniach globalnych?
DeyV
Niestety - php IDE przynajmniej na razie tego nie ma. Nie jestem pewien, jak wygląda sytuacja w przypadku edycji czystego HTML'a
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.