http://prpg.pl/pdm/lay1/
Póki co sam ogólny zarys, sporo jeszcze niedopracowań, nie przygotowałem formatowania tekstu, jedynie same niedynamiczne elementy
Cięcie made by photoshop, a nie ja...
Może zmieni się to coś na górze - dojdzie mikrofon i wyblaknie tekst, może się tam coś innego będzie pojawiało dynamicznie.
Może przesunę piórko gdzieś. Albo ewentuallnie całkiem zniknie, bo jakoś nie pasuje mi tam nigdzie...
Obrazek sejmu będzie się zmieniał zależnie od pory dnia i nocy, przewidziane też easter eggs'y. Przetrawiać to będzie flash. Sam obrazek też kawałek lepiej wtopię w otoczenie, ale wcześniej chciałbym to porządnie skończyć rysować i pociąć
Może się pojawi jakiś cytat w logo, na tle tego naćkanego tekstu
Prawe menu również zyska cieniowanie, ale 2x tego samego nie chciało mi się rysować
Oba menu będą rzucały cień, ale podobnie jak wyżej - nie chciało mi się kopiować stylu tylko po to, by 'był´
Ten odstęp biały na dole będzie mniejszy, ale nie chciało mi się go zmniejszać. Ten pasek żółtawy może wyleci na amen, jeśli gdzieś elegancko umieszczę stopkę. Po pocięciu zmniejszę też białe odstępy pomiędzy warstwami, ale na raziesą, aby było po czym ciąć spokojnie.
Waham się, czy nie zastąpić białego tła czymś w rodzaju drewna i nie wywalić cieniowania, ale wszystko wtedy będzie cięższe wizualnie...
No i sam napis Polityczny rpg... Kilku osobom to pokazywałem i każda inaczej opiniuje, więc nie wiem, czy zostawić, czy kombinować dalej.
A jak wy sądzicie?