Przyszła pora na mnie aby zapytać o ocenę.
Jestem w trakcie pisania programu dla znajomego.
Jego głównym zadanie ma być komunikacja między firmami - studiem nagraniowym (realizatorzy dźwięku) a firmami badawczymi realizującymi tzw badania fokusowe.
Działa to tak że firma składa zamówienie na realizację badania a firma realizujaca je - oczywiście- realizuje.
Mój program służy do zintegrowania informacji na temat przeprowadzonego badania.
Prace nie są ukończone więc niektórych funkcji jeszcze nie dokończyłem (główne działają) a niektóre z kolei jeszcze nie zacząłem (rozlicznie czasu pracy, fakturowanie etc).
Na tym etapie proszę o komentarz na temat działania i prostoty tego programu. Z doświadczenia wiem że będą go wykorzystywać ludzie którzy z komuterem mają tyle wspólnego ile muszą....
Oczywiście program ma kontrolę dostępu ale dzisiaj zaszaleję. Jeżeli macie mi owiedzieć czy jest to dobre to po całości. Login: test, hasło: test. To konto ma najwyższe uprawnienia. Więc można psuć ile się da (zamierzałem zrobić coś czego nie da się zapsuć ale Microsoft też tak chciał

Konto dezaktywuje zanim pójdę spać. Ale spokojnie. Przed 3 AM raczej nie uda mi się

LINK: proOrder
Co jakiś czas będę sprawdzał czy ktoś mocno nie narozrabiał

Aha, zapomniałem dodać że włączony jest debug zatem mogą pojawić się komunikaty których normalnie nie będzie.
I jeszcze jedno. TA STRONA NIE DZIAŁA POD IE 6. Nie była pisana z myślą o tej przeglądarce i tam to po prostu nie zadziała jak powinno.
Pewnie i tak będę musiał napisać css-y pod ie6 ale na razie się tym nie zajmuję.