Witam Was mam taki problem otóż dawno dawno temu kupiłem sobie windows xp, byłem z tego powodu zadowolony w końcu oryginał jak reszta moich rzeczy na moim kompie. Wiem że to coś tyle nie powinno kosztować bo nie jest tyle warte ale trudno. Zajmując się grafiką i programowanem zdarza się, że muszę instalować wiele różnych programów w wersji trial itd by otworzyć jakiś dziwny format. Oczywiście z tym wiąże się format windowsa co jakiś czas mniej wiecej 3-5 miesięcy.
Dotąd aktywowalem windowsa przez internet i było ok. Ale teraz ms stwierdził, że za często robie to przez net i bym z telefonu skorzystał.
I wtedy miarka się przebrała mało że wymagają jakiegoś 54 cyfrowego kodu przez telefon (co za debil to wymyślił) to jest tracę czas i pieniądze, którzy oni nie zwracają. Używam komórki tylko wiec 75 gr za minutę niby nic ale 3 razy wpisywałem ten pie... kod raz mi się nie udało drugi raz stwierdzili że kod nie poprawny trzeci raz była zajęta linia zaraz po wpisaniu kodu.
Powiem wam tak nie che tracić czasu i pieniędzy na tych debili.
Więc mam pytanie jak obejść to telefoniczną rejestracje. Może słowo crack jest przesadzone w końcu chce używać swojego oryginalnego windowsa który ms mi zablokował mogę stwierdzić że produkt jest po prostu wadliwy.
Jak to Badziewie obejść.
Pozdrawiam i mam nadzieje że ten post nie zostanie skasowany.
Z pow.
Oskar