Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Layout do oceny
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
sparkzi
Witam,
tak jak w temacie prosiłbym o ocene layoutu i trochę krytyki.
Strona ma być moim "śmietniskiem" miejscem do umieszczania linków do ciekwych stron/plików.
Trochę nudzi mnie najczęściej spotykana w internecia forma strony w której treść idzie ciągle w dół bez żadnych graficznych ozdobników dlatego wybrałem takie rozwiązanie, zwłaszcza że strona tylko prywatna smile.gif
Pozdrawiam i z góry dziękuje:

layout
skowron-line
dam 7/10 bo I love this game a jordan. kid. iverson i carter to legendy i wzorce dla kazdego koszykaza dobrze ze wykozystales ich postacie
Dandelion
zlewajaca sie czcionka + Anti-aliasing

2/10
shpyo
Słabe bardzo słabe.
- mała czcionka,
- małe to wszystko jest
- nieczytelne

Generalnie to zastanowiłbym się czy nie robić tego do nowa.
Master Miko
Pomysł bardzo fajny, ale musisz pomyśleć nad zmianą backgroundu bo te czarne paski na białym tle są strasznie hipnotyzujące i męczą oczy. Spróbuj bardziej przyjazne tło znaleść.

Tak to 7/10

Ale wiesz... strony typu "przystosowana do pracy w trybie 1024" już dawno minęły... pomyśl sobie o ludziach z monitorami 800x600... albo 1600x1280. Zrób to na procentach
A te półokrągłe wykończenia są zbyt dekoracyjne i z bardzo zwracają na siebie uwagę... napchane jest przez to. Wyeliminuj je i będzie git.
Dandelion
za pomysl nie dostaje sie 7/10

pare obrazkow wycietych i wklejonych na proste tlo

brak jakiejkolwiek typografi, zle dobrane kolory itp itd

rozumiem ze na zachete warto dac wyzsza ocene ale to jest forum dla programistow i powinnismy oceniac bardziej surowo niz gdzie indziej
Turgon
Dandelion powinniśmy słabiej mniej surowiej jak coś, bo to nie nasza branża.
A za laya 8/10 - kocham kosza biggrin.gif
ano
Ja też lubię koszykówkę, ale i tak uważam, że strona jest po prostu beznadziejna :/ Trochę powycinanych koszykarzy, typografia do [...], nie wiem co wam się może podobać na tej stronie (jak chcecie pooglądać zdjęcia koszykarzy, to odpowiedniejszym miejscem będzie nba.com winksmiley.jpg
Master Miko
No to tak dla zachęty tongue.gif
W ten okres "świąteczny" próbuje być miły a w tyach wszystko na ziemie sprowadzacie...

tak na serio ta ocena 2/10 :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.