Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [sprzedam] Ksiązki wydawnictwa Helion
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Sprzedam
acztery
sprzedam każda ksiązke wydawnictwa helion taniej o 5% zainteresowanych proszę o kontakt.
maverickkk
Co z kosztami wysyłki questionmark.gif
skowron-line
moze napisz jakie masz ksiazki

osobiscie uwazam ze ksiazek nie powinno sie sprzedawac bo nigdy nie wiesz kiedy bedzie potrzeba do niej zajrzec ale to tylko moje zdanie
dr_bonzo
Sprzeda KAZDA ksiazke, domyslam sie ze nie swoje ksiazki, a jest po prostu partnerem/sprzedawca (czy cos w te manke) Helionu. Na allegro mozna dostac ksiazki helionu duzo taniej niz oficjalne ceny.
acztery
dokładnie, swoich ksiązek sie nie sprzedaje, sprzedaje inne... kazda ksiązka koszty przesylki pokrywa klient wiec nie o 5% taniej a o hm 7% smile.gif na nowy rok. chętni proszę na info@cabin.pl
sf
Z tego co pamiętam to na politechnice śląskiej są co roku akcje, że można o 10% taniej kupić książkę z helionu winksmiley.jpg
acztery
tam są może i co roku a u mnie ZAWSZE smile.gif
pionek
Z tego co ja pamiętam, to Helion.pl wysyła książki nie pobierając kosztów przesyłki czy pakowania, gdy się je zamówi na ich stronie głównej i zapłaci z góry kartą, przelewem, mTransferem itp.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.