Witam, mam problem ponieważ zainstalowałem sobie IE7 i nie mam teraz możliwości oglądania strony pod IE6. Czy jest jakiś sposób żeby zainstalować IE6 PO instalacji IE7? Bo w odwrotną stronę czytałem parę razy...
Proszę o pomoc :/
sztosz
8.01.2007, 00:25:43
Zwyczajnie odinstaluj IE 7
Master Miko
8.01.2007, 18:57:55
Głupie bugi się pojawiają (strasznie dziwne) - choć działa. Napewno nie ma innego sposobu?
sztosz
8.01.2007, 19:49:38
Jeżeli chcesz używać IE7 oraz IE6 na jednym windowsie to musisz mieć normalnie w systemie zainstalowane IE 6 a oprócz tego możesz używać IE7 bez instalacji. Tzn trzeba instalkę IE7 rozpakować zmodyfikować czy dorobić jeden pliczek (ja już nie pamiętam co dokładnie bo dawno temu się w to bawiłem, ale google twoim przyjacielem) i uruchamiać bez instalacji.
Chodziło mi o coś odwrotnego (najpierw IE7 potem IE6 bez wyinstalowania) (przez cały czas wytłumaczyć próbowałem), no ale nic... wyinstalowałem IE7 z jednego z systemów... tak było najłatwiej (choć teraz jest zabugowany)
lopik
8.01.2007, 20:18:35
Powyższy link co dałem, pokazuje jak uruchomić IE7 bez instalowania
Czyli: - Masz zainstalowany IE6, a IE7 uruchamiasz w stylu portable - bez instalacji i wtedy masz dwie wersje IE, kumasz ?
nospor
8.01.2007, 20:20:44
Cytat
Masz zainstalowany IE6, a IE7 uruchamiasz w stylu portable - bez instalacji i wtedy masz dwie wersje IE, kumasz ?
@lopik ale czy ty kumasz, ze Master Miko ma juz zainstalowane ie7 i chcial dodac ie6? On kuma co ty mu napisales, on ci stara wykumac ze chcial na odwrot, kumasz?
ps: no to juz skonczmy kumac bo sie w zaby zamienim
lopik
8.01.2007, 20:25:57
Ok ok, spokojnie. Widocznie mnie zaćmiło
A to ? http://tredosoft.com/Multiple_IE Jeśli dobrze mi się wydaje to tam piszą jak zainstalować IE (różne wersje) Ale dokładnie nie wiem o co chodzi, bo w eng nie jestem pro.