Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: DvD & DivX
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Raffal
Witam

mam problem tzn potrzebuje wyciac frag. filmow dvd i polaczyc je z frag filmow DivX i nie wiem w jakim programie to zrobic?

potrzebuje zrobic prezentacje maturalna na polski smile.gif

dzieki za pomoc
tiraeth
Przekonwertuj DVD do AVI, a potem połącz z innym filmem. Konwersji możesz dokonać przy pomocy Auto Gordian Knot 2.40.

Jeżeli chcesz obrobić video, połączyć i dodać różne efekty (zapewne są one potrzebne przy prezentacji), to ściągnij sobie Sony Vegas 7.0 (trial) i spróbuj w nim coś wyczarować.

Przenoszę na Komputery i oprogramowanie
legorek
VirtualDub, dobry, szybki, darmowy
Raffal
a da sie tam wyciac z 1,5h filmu 30s ? nie chce konwertowac calego filmu bo mi caly dzien zejdzie a mam 6 takich filmow z ktorych potrzebuje 30s fragmenty?
tiraeth
Chyba musisz dokonać kompletnej dekrypcji z VOBa na MPEG-II
sztosz
Cytat(Raffal @ 8.03.2007, 17:10:23 ) *
a da sie tam wyciac z 1,5h filmu 30s ? nie chce konwertowac calego filmu bo mi caly dzien zejdzie a mam 6 takich filmow z ktorych potrzebuje 30s fragmenty?

Cytat(legorek @ 8.03.2007, 17:07:15 ) *
VirtualDub, dobry, szybki, darmowy

A konwertowanie całego DVD na coś innego jest bez sensu skoro VirtualDub skonwertuje te 30 s które są potrzebne. Wystarczy spróbować winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.