Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam plugina do firefoxa
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Jarod
Jak w temacie. Widziałem kiedyś coś takiego i wiem, że istnieje. Nie wiem jak się ten plugin nazywa a na stronie https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:7 nie znalazłem (wszystkiego nie przeglądałem bo za dużo ich). Może wiecie jak ten plugin się nazywa?
sztosz
Firebug? To masz na myśli? Tak?
maryaan
Czy w ogole jest mozliwosc wymiany takich danych z serwerem? Przy statycznych stronach "generowanie" nie wystepuje bo i po co, a np w php robi sie pomiar na poczatku i na koncu skryptu zeby w ten sposob obliczyc czas jego wykonania. Gdyby serwery "udzielaly" takich informacji to pewnie by sie nikt nie bawil w nadmiarowy kod.

A co do firebug'a to faktycznie sa tam pomiary czasu, ale sa to czasy transferu pikow do przegladarki
siemakuba
A może Load Time Analyzer?
Wiem chyba o jaki plugin ci chodzi, i to nie jest ten, który podałem. Nie pamiętam niestety jak nazywał sie tamten :/

pozdr.
kwiateusz
A może fasterfox? pokręca ustawienia przeglądarki dzięki czemu szybciej strony sie wczytuje oraz w prawym dolnym rogu pokazuje czas od wysłania zapytania do końca ładowania strony (osobiście wyłączyłem bo mnie denerwowało ;p)
sztosz
Żeby wiedzieć ile server ze skryptów np. PHP generuje HTML musiałbyś mieć odpowiednie oprogramowanie na serverze zainstalowane, wiem że Zend Platform coś takiego oferuje, ale kto jeszcze i co jeszcze to nie mam pojęcia.
Jarod
Cytat(kwiateusz @ 27.03.2007, 08:33:25 ) *
A może fasterfox? pokręca ustawienia przeglądarki dzięki czemu szybciej strony sie wczytuje oraz w prawym dolnym rogu pokazuje czas od wysłania zapytania do końca ładowania strony (osobiście wyłączyłem bo mnie denerwowało ;p)

To nie był ten. Ale dzięki. Już zainstalowałem.
@siemakuba jak sobie przypomnisz to napisz.

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.