Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mod irc
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
spenalzo
No jak Wam sie podoba? smile.gif W przygotowaniu jest nowsza wersja (apdejted biggrin.gif) która nie będzie listowała ludzi nieaktywnych dłużej niż np. 60 minut (do ustalenia).

Wszelkie propozycje ulepszeń prosze słać tutaj smile.gif

Mile widziane takze pomysły innych modów związanych z IRCem.
wassago
fajne, fajne :wink: na jakiej zasadzie odczytuje liste aktywnych userow?

ps.
Moderators Corner => Opinie
scanner
Ja tylko chciałem pogratulować spenalzo-wi. Kawałek dobrej roboty.
Wraz z Sethem chcieliśmy (i wciąż chcemu) uruchomić na ircu bota o wdzięcznym imieniu Anubis, który będzie mial kilka zadań do wykonania, ale sprawa się przeciąga. Dlaczego.. To już dragossani wie, a ja nie będę głośno mówić smile.gif

W każdym razie: brawo spen. Jak się uporamy z naszymi problemami z serwerkiem, rozbudujemy troche tego Twojego moda. Na ircu powiem ci w czym rzecz. Jeśli oczywista jesteś zainteresowany.
PMadej
Jestem za ... pomysł the best biorąc pod uwagę, że kanał stał się integralną częścią php.pl Co do listowania nieaktywnych to wydaje mi się że 60 jest tak w sam raz smile.gif 3maj tak dalej Spen...
DeyV
tak więc otwarcie można powiedzieć, że do listy osób które przyczyniły się do rozwoju tego forum można dopisać Spenalzo. smile.gif (ale nam sie niedługo zrobi lista... - dobrze że tego nie ma w stopce winksmiley.jpg )
.dragonfly
Co ile sie updejtuja te staty. Wyszedlem z irc'a, patrze 40 minut pozniej na strone, a tam pisze "Ludzie na irc: * kAzu *

smile.gif
PMadej
Na razie updatuja sie jak ktos sobie przypomni o wlaczeniu bota ... ale juz niedlugo ma byc pelen automat smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.