Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [eclipse] brak pluginu (?) do PHP
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Sokal
Cześć,

Kilka dni temu przeinstalowałem OS-a no i ściągam sobie eclipse jak zawsze PDT All-in-one i niby wszystko działa, podpiąłem stary workspace i siadam do rozwijania biblioteki a tu zonk. Nie podświetla mi składni PHP. No myślę, że coś z workspace'm zwaliłem. Więc robie nowy i próbuję stworzyć nowy projekt. No i co? Nie można stworzyć projektu PHP. Tylko Java, General i jakiś tam.

Ściągnąłem starszą wersję 0.7 RC3, również all-in-one i tam problem nie występuje. Próbowałem też ściągnąć podstawową wersję Eclipse i pluginy (osobno), również nie działa :/

Co jest? Miał ktoś podobną sytuację?
dzesi
Polecam tobie to -> http://downloads.zend.com/pdt/all-in-one/ działą w 100% bo sam na tym pracuje ,
inne wersje jakoś się sypią.Pozdrówka
krowal
Sokal mam ten sam problem, powiedz mi jedno czy ten eclipse stoi na 64 bitowym systemie ? bo u mnie działało wszystko ładnie pięknie na starym kompie (32bity) ale jak kupiłem nowy to nawet skopiowanie całego katalogu eclipse ze starego kompa nic nie pomogło. Czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu, i czy to faktycznie problem 64 bitow ?

Strasznie głupi problem, ale udało mi się go rozwiązać, pomimo tego że nie ma żadnego błedu, ani przy pluginie ani przy eclipse to moduł PDT u mnie zadziałał dopiero jak ściągnąłem JDK 5 z java.sun zresztą to wszystko jest napisane w wymaganiach PDT... ale że człowiek głupi to nie zajrzał tam nawet smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.