Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: darmowa alternatywa dla Dreamweavera
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
czarekGS
Witam !

Znacie moze takową dobrą lecz darmową alternatywę? Pajączek odpada! dobry lecz ma mankament! a mianowicie jak sie klika na oknie "design" nie wchodzi sie w dane miejsce w polu programowania. Chodzi o to ze klikajac np na odnosnik.. przechodzi sie pod daną strone a ja chce zeby mozna bylo przejsc w dane meisce kodu w którym jest usadowiony kod odnosnika ( nie wiem czy jestem zrozumiany - ale uzytkownicy dreamweavera chyba wiedzą o co mi chodzi smile.gif )

Za wszelkie porady bede wdzieczny smile.gif pozdrawiam
phpion
Prosty edytor do www HateML oraz coś bardziej pro Aptana. Oba darmowe i niezłe, w szczególności Aptana, ale przy niej wszystko klepiesz ręcznie co, akurat dla mnie, jest plusem.
czarekGS
a no wlasnie chcialem dodac .... zeby było tak prosto jak w dreamie tzn ... kolorowanie kodu, oraz podpowiedzi smile.gif

dzieki, przetestuje je jak wroce do domu ! jak równiez czekam na inne propozycje wprawionych designerów i programistów smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

pozdrawiam
pavell
jest tez taki kombajn na licencji gpl czy jakos tak (darmowy w kazdym razie) o nazwie "nvu"
czarekGS
nvu testowalem ale... jak powiedzialem na pocz! nie ma tam tego przejscia z okienka design do okienka projektowania albo podswietlania i podpowiedzi..... czegos z tego nie ma, ale nie pamietam dokaldnie smile.gif

no chyba ze nvu wymaga specialnych ustawien ? jesli tak to prosze o jakies info smile.gif

Aptana ładna ale .... tylko z okienkiem IE Podgląd.... a z tamtąd nie mozna wrocic do okienka kodowania...

Mi chodzi o cos takiego jak w dreamweawerze exclamation.gif! nie spotkaliscie sie z takim edytorem questionmark.gifquestionmark.gif

pozdro
mike
Wątek dotyczący edytorów już jest i ma się świetnie.
Proszę tam kontynuować.

Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.