Mam kilka propozycji, ktore sie ze soba wiaza.
1. Bardzo nie podoba mi sie nazwa "Po stronie przeglądarki". To naprawde dziwny podzial z roznych powodow (pomijam fakt ze JavaScript pisze sie razem a nie "Java Script" a tak naprawde to powinno byc ECMAScript). Po pierwsze duza czesc XML tez jest "po stronie przegladarki" wiec troche to dezinformuje... Po drugie podzial jest zupelnie nielogiczny. Teraz jest troche tak: samochody dzielimy na dizle i terenowe... mysle, ze mowinno byc albo "Po stronie serwera" i "Po stronie przegladarki" albo normalny, zwykly podzial na jezyki czyli XHTML, php, XML itp. (przeczym jestem za drugim tozwiazaniem - punkt 2)
2. Wiaze sie to z punktem 1. Poniewaz jest duzo tematow dotyczacych ECMAScript (JavaScript, JScript i innych wynalaskow) a jest to temat rzeka. To proponuje roznic "Po stronie przegladarki" na dzial "ECMAScript" oraz XHTML i CSS" (tutaj mialem watpliwosci czy warto rozdzielac CSS z XHTML. O zastanowienu jednak doszedlem do wniosku ze nie warto poniewaz te jezyki coraz bardziej sie do siebie zwracaja i uzupelniaja - jeden nie moze istniec bez drugiego...)