Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Adobe Photoshop CS
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Jarod
Czy ktoś z Was posiada informacje czy można jeszcze gdzieś nabyć oryginalnego (tylko sklepy) Adobe Photoshopa CS (odpowiednik wersji 8.0)? Wiem, że będzie ciężko..

Ewentualnie jak się sprawuje CS2 i CS3? Podobno strasznie muli. Przeglądałem zalecane wymagania, ale bardzo często ma się to nijak do rzeczywistości. Będę wdzięczny za opinie.
sztosz
CS3 Wcale nie muli, a mając troszkę inny układ okien sprawia że pracuje się przyjemniej. AthalonXP 2500+ oraz 768MB RAM i Dreamweaver CS3 + Photoshop CS3 działają bez problemu.
GrayHat
CS3 zostal bardzo zoptymalizowany. Sproboj w empiku oni sciagaja soft na zamowienie
kwiateusz
ja rowniez potwierdzam ze cs3 nie muli działa szybciej nawet niz cs2 a jest o niebo wygodniejszy w użyciu...
Jarod
Dzięki za odpowiedzi. Z tymi wymaganiami to nasłuchałem się od innych (dotyczyło to cs2) że bardzo żre zasoby. Ostatnie pytanie, czy dużo zmian w CS2 w stosunku do CS? BO CS3 za drogi :/ o jakieś 600zł
GrayHat
najlepiej pobierz sobie demo i przetestuj winksmiley.jpg

http://download.chip.eu/pl/download_pl_460748.html
Baster
Cytat(Jarod @ 6.09.2007, 06:40:41 ) *
Czy ktoś z Was posiada informacje czy można jeszcze gdzieś nabyć oryginalnego (tylko sklepy) Adobe Photoshopa CS (odpowiednik wersji 8.0)? Wiem, że będzie ciężko..[...]

Ostatni gdy spacerowałem po pasażach handlowych wpadłem do małego sklepu elektonicznego w którym był twój poszukiwany program, wiec da się go jeszcze dostać. winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.