Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: sklep internetowy
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
gwozdziu
Siema,

jaki byście polecili darmowy "sklep internetowy", napisałem w cudzysłowiu ponieważ nie zależy mi natym aby coś w nim sprzedać tylko to aby produkty były odpowiednio wyeksponowane, bardzo dobrze by było abym mógł dostosować sklep do swojego szblony html.

Z góry dzięki

Pozdro
vokiel
oscomerce

osCommerce
Quick Cart
pafka
z oscommerce bylbym ostrozny ... nie rozwijany od dawna (nie wspomne niepoprawionych bledow ), klopoty z pluginami
jest koszmarnie napisany, probowales kiedys "wlozyc" swojego template ? zmienianie x-dziesiat plikow to masakra, przeplatanie kodu php i html ... konfiguracje porozrzucane w kilku miejscach ( baza, plik konfiguracyjny, pliki ... ) .. .chaos exclamation.gif

chyba ze ktos jest masochista, to tak, oscommerce bedzie idealnym narzedziem do osiagania rozkoszy tongue.gifP
envp
Quick Cart wcale nie lepiej napisany smile.gif
colier
Moim zdaniem Quick.Cart http://opensolution.org/?p=Quick.Cart jest wlasnie calkiem prosto napisany, zreszta jest dobre wsparcie, zawsze mozna zapytac na forum tego narzedzia i ktos pomoze... Ja bym sie tam nie zastanawial i wybral Quick.Cart, zreszta sam go uzywam i nie narzekam...
Koshin
a czy do quick.cart są darmowe wtyczki, jak do oscommerce ?
szczerze powiedziawszy mam dość walk z oscommerce, i chciałbym inne oprogramowanie wyprobować,
Zainstalowałem nawet zen cart (też chyba darmowy) ale jakoś tak dziwnie podobny do oscommerce, choć w kodzie widać różnice smile.gif
atomek4
Z tego co wiem to jakieś darmowe są natomiast te bardziej użyteczne są płatne, bo jak zapewne zauważyłeś darmowa jest tylko najprostsza wersja programu.
Co do ZenCarta, to podobieństwo wynika stąd, że jest on oparty na oscommerce, ale znacznie poprawiony, to widać chociażby po strukturze plików i katalogów a także kodzie źródłowym. No i jest nadal rozwijany.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.