Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Eclipse 3.3 Europa: PDT, czy jest w nim phpDocumentator
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
craker
Witam,
mam takie małe pytanie odnośnie Eclipse 3.3 Europa: PDT, używam go od jakiegoś czasu, ale przyszedł czas, że muszę wygenerować dokumentację do projektu, czy jest w tej wersji zainstalowany phpDocumentator, czymusze osobno sobie na serwerze zainstalowaćalbo coś, bo uzywałem jakiś czas phpDesignera 2007 i tam właśnie był i przyzwyczaiłem się ze jest wbudowany.jeśli jest to proszę opowiedzenie w którym f33 miejscu znajdę. dzięki
kicaj
PDT ma wsparcie przy pisaniu dokumentacji (podpowiadanie itp)
craker
tak wsparcie przy pisaniu to wiem, ale mi chodzi o generowanie
kwiateusz
myślałe mze nie ma, ale natknąłem sie przypadkiem na: http://www.plog4u.org/index.php/Using_PHPE...e_phpDocumentor nie testowałem ale wygląda sensownie winksmiley.jpg
craker
hmm ok dzięki, myślałem że jest może jakiś zintegrowany a nie na zasadzie osobnego smile.gif to będe musiał się pobawić troche
NuLL
Zintegrowana generacja dokumentacji jest zawarta w Zend Studio For Eclipse. Z drugiej strony - malo komu to potrzebne bo ile czasu to jest wygenerowanie dokumentacji ? A jak trzeba robic to czesto to mozna ten proces zautomatyzowac smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.