Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: doradzcie CMSa dla mioch potrzeb.
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
bikemax
Witam
Jako że znam tylko PHPNuke i Jportal, pytam Was jaki doradzicie mi CMS. Opis co to ma być i jakie mam wymagania poniżej:
-bardzo szybki - najszybszy
-mało obciążający serw.
-z dużą ilością modułów na necie
-dość prosty w obsłudze.
-planowane obciążenie strony grubo ponad 5tys online.

Nuke ma dużo opcji etc... ale jest troche źle skonstruowany i strasznie obciąża... musiałbym go zoptymalizować maxymalnie co nie jest ani łatwe ani szybkie.

Pozdr.
KRiZZZ
wystarczy ze przeczytasz, poprzednie tematy wydaje mi się, że odpowiedzą na twoje pytania
in5ane
PHP Fusion... tongue.gif
suchy1
Ciekawym rozwiązaniem jest Joomla, proponuje wejsc na www.joomla.pl i sprawdzic, sporo w necie jest dodatków do tego cms. Pozdrawiam
sagittariuspl
PHP Fusion sucks winksmiley.jpg testowałem sporo... ja polecam jak przedmówca Joomla! - tylko, że z joomla.org (polski support ma często stare wersje w download) i wersję 1.5 RC4 - Joomla! to wg wielu testów najlepszy darmowy CMS, a 1.5 jak już wyjdzie final to potwierdzi - do tego cały czas na chodzie, codziennie aktualizacja, setki jak nietysiące koderów nad tym pracuje, nawet Google docenił go (zrób trzy moduły/komponenty i dostaniesz 100$ od wujka), itd., itd., etc., etc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.