Ostatnio chciałem wejść na phpedia.pl i mi pisze że nie ma takiej strony.Chciałem się upewnić i klikłem w link na php.pl i dalej.Wyskakuje mi błąd że IE nie może wyświetlić strony i żebym się upewnił czy dobrze wpisałem.Na innych przeglądarkach też niedziała (wiem że to oczywiste).Można wiedzieć co jest nie tak i kiedy będzie działało ?
mike
12.12.2007, 22:42:24
Projekt PHPEdii jest w tej chwili wstrzymany i nierozwijany. Przynajmniej jako usługa serwowana przez PHP.pl Zajmuje się tym tylko i wyłącznie DeyV. Z czasem PHPEdia być może wróci pod skrzydła PHP.pl. Na razie nie.
DeyV
12.12.2007, 22:54:59
dziś nasza serwerownia w poznaniu miała problemy z zasilaniem, stąd też kilka usług, tj. irc i phpedia miały problemy z dostępnością. Jak tylko uda się je poprawić, dam znać.
Edited - irc chodzi już poprawnie.
Tubis
5.02.2008, 11:38:29
Sorry że odkopuję, ale co będzie z PHPEdią? Od jakiegoś czasu nie jest wogóle dostępna. Czy kiedykolwiek "udostępni" się chociaż w takiej formie jak byłą dawniej?
simperium
12.02.2008, 12:57:32
ja też chciałbym się dowiedzieć cosik na ten temat
Swoją drogą, jeśli projekt ma być porzucony, to czy można udostępnić archiwum, by każdy mógł sobie zassać?
DeyV
13.02.2008, 09:47:36
tak, na pewno zostanie uruchomiona. Kiedy? Przypuszczam, że pod koniec lutego.
Dlaczego tak długo? Bo tak A tak na poważnie - nie mogę się za to zabrać, ale nie zapominam...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.