Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Stronka jakiej jeszcze nie widzialem
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
MaciekDZN
//to nie jest reklama stronki... poniewaz nie dodalem nawet adresu w temacie...//

Stronka poświecona mp3 a dokladniej wrzucaniu linków do niej...
Pisze ją od niedawna, wszystko sam z pomocą tegoż forum smile.gif
~~~~~Możliwości strony~~~~~
- rejestracja dzieki ktorej można wrzucać linki i przegladać strone,
- shoutbox, dodawanie mp3 itp. oparte są na bazie danych
- layout jest prosty i przejrzysty, w przyszlości mam zamiar zmienic nieco wygląd
- szybko mozna odnaleźć piosenki ktore chce się sciągnąć (na razie jest ich mało z braku użytkowników)
~~~~~Adres strony~~~~~
---[zmoderowane]---
Co sądzicie o tej stronce ? nie spotkalem sie z podobną w internecie i dlatego postanowilem ją zrobic. Jest na niej duzo błędow ale caly czas pracuje nad naprwają ich...
sztosz
Nie wiem czy przypadkiem umieszczanie tych utworów bez zgody ich autorów nie jest poważnym naruszeniem licencji na jakich są one udostępnianie, a także być może łamiesz tym prawo polskie.
trucksweb
Cytat
//to nie jest reklama stronki... poniewaz nie dodalem nawet adresu w temacie...//

wielkie WOW- ale dales w poscie...

ameryki ta strona nie odkryles, a ze myslisz ze Twoja jets pierwsza taka strona to jestes w duzym bledzie dry.gif juz 5lat temu byly takie strony...

odnosnie twojego czegos:
-wolno dziala mimo ze nie jest zaladowane na maksa userami i zawartoscia + darmowy hosting
-szablon do mnie nie przemawia, cos Ci tam switalo jak go robiles ale ostatecznie mizernie wyszlo
-shoutboxa powinienes napisac w js albo ajaxie- mnie sie nie chce za kazdym razem klikac0 powrot na str glowna. Daj juz automatyczne przekierowane po1s
-czciona zaaaaaa mala

-uzywaj polskich znakow tongue.gif co kodowanie wysiada jak wpiszesz ąęść ? sciana.gif

0,5/10
MaciekDZN
Cytat
0,5/10

milo ze tak wysoko biggrin.gif w sumie ja od niedawna zaczalem "coś" robic w php/mysql smile.gif
od 2 tygodni sie ucze po troszku smile.gif
sie ciesze ze ocena nie wynosi ponizej 0/10
sticker
xss działa niestety biggrin.gif pan z pytką Cie pozdrawia ;P
devnul
Cytat
ameryki ta strona nie odkryles, a ze myslisz ze Twoja jets pierwsza taka strona to jestes w duzym bledzie dry.gif juz 5lat temu byly takie strony...
ja bym powiedział że od dziesięciu - ale ok
MaciekDZN
Cytat
Cytat

ja bym powiedział że od dziesięciu - ale ok

na ja takiej nie widzialem jeszcze ani jednej smile.gif mam male pytanie, czy ona jest legalna czy musze cos zamiescic dodatkowo na stronie aby do mnie sie nikt nie doczepił questionmark.gif?
sefs
Nie jest legalne udostępnianie jakiejkolwiek pracy bez zgody autora na to i raczej nie masz co zmieniać tylko od razu wywalić stronę do kosza tongue.gif
devnul
jak wyżej - żadna wzmianka o nielegalności kasowaniu po upływie doby itp nie pomoże - to że inni tak robią (i myślą że to wystarczy) to nie znaczy że takie działanie w czymkolwiek pomoże. Strona może co najwyżej informować o utworach ale nie pomże już zamieszczać linkół do materiałów bez wyraźnej zgody osób do których należą prawa do rozpowszechniania (najcześciej wytwórnie i wykonawcy)
mike
Zamykam.
Strona zawiera nielegalne treści a my tu takich nie lubimy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.