Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Acer - Prośba o pomoc...
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
ffc_fc
Witam,
nazywam się Karolina Józwiak, jestem studentką V roku Społecznej Psychologii Informatyki i Komunikacji w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie.
Wyniki niniejszej ankiety posłużą mi do pracy magisterskiej, która dotyczy wartości dodanej do marki.

Poniższa ankieta kierowana jest do trzech grup osób:
1 – użytkowników komputerów osobistych marki Acer,
2 – sprzedawców komputerów osobistych marki Acer,
3 – potencjalnych użytkowników – osób, które planują w najbliższym czasie zakup komputera osobistego marki Acer ,

Ankietę możesz ściągnąć z adresu: http://karola.spik.swps.edu.pl/acer.doc

Dziękuję za pomoc,
Karolina smile.gif
(w razie dodatkowych pytań, zapraszam na priva)
maciejkiner
Witam

Szkoda, ze ankieta nie obejmuje bylych uzytkownikow acerow - Ci mogliby najwiecej ciekawych rzeczy powiedziec winksmiley.jpg

pzdr
maciejkiner
lectric
szkoda ze studenci V roku informatyki nie potrafią przygotować ankiety online ;P
lord_t
Psychologi Informatyki i Telekomunikacji, a nie Informatyki;) Czytać, a nie zgadywać co pisze;)
sztosz
Szkoda że ankieta jest skierowana tylko do użytkowników oprogramowania firmy M$ (albo tych których nie zraża to że wolne oprogramowanie ma problemy z otwieraniem zamkniętych formatów których specyfikacja nie jest nigdzie udostępniona, a które to trudności przy obecnym status quo są zupełnie zrozumiałe).

Czekloada jest: 80 smaczna, 50 lekka. A co ma smaczność do lekkości? Nie ułatwiasz analogiami wypełnienia tej ankiety winksmiley.jpg

3b, czemu Wydajny si powtarza 2 razy? To ma być jakaśobiektywna ankieta? O.o

Cytat
cool.gif Ile pieniędzy minimum Twoim zdaniem powinien być wart średniej klasy komputer osobisty marki Acer?
W tej szkole raczej nie uczą zadawać mądrych pytań, prawda? winksmiley.jpg
lord_t
Cytat(sztosz @ 31.01.2008, 22:15:23 ) *
Szkoda że ankieta jest skierowana tylko do użytkowników oprogramowania firmy M$ (albo tych których nie zraża to że wolne oprogramowanie ma problemy z otwieraniem zamkniętych formatów których specyfikacja nie jest nigdzie udostępniona, a które to trudności przy obecnym status quo są zupełnie zrozumiałe).

Mi się bez problemu otwarło w OOo, chociaż może nie wyglądało do końca tak jak powinno;)
linx
oj.... pod Fedorą tez sie otwiera....
Panowie nie bądźmy bardzo wymagający...
Ale dodam że jak na studentkę SWPS to i tak sie wysiliła, znałem Panienkę (współlokatorka na szczęście tylko przez rok) studentkę SWPS - psychologia, która większość czasu kiedy miała pisać prace siedziała w domu przed TV.
I nagle bach ma całą prace, poszła ją złożyć.
Kilka dni później cała wściekła bo sie okazało że praca nie na temat i jeszcze musiała za napisanie jej zapłacić 400zl.
A ja troszkę naiwny wmyślałem ze 400zł to za jakieś badania zapłaciła, a nie za prace.
I mówię do niej: No chyba możesz składać jakieś reklamację, że źle jest to zrobione.
Dopiero potem sie dowiedziałem za co te 400zl było winksmiley.jpg
Pozdrawiam
.radex
eee no. Dlaczego dotyczy tylko komputerów? Ja mam monitor Acera tongue.gif Choć mój brat ma laptop Acera - może pomoże smile.gif
specialplan
Kupno laptopa firmy Acer bylo bledem, ktorego drugi raz w zyciu nie popelnie. To tyle odnosnie ankiety:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.