Znacie jakieś polskie sklepy internetowe gdzie można sobie kupić takie kubki "branżowe" np. dla programistów PHP, albo w ogóle dla progrmistów?
bogdan89
3.03.2008, 22:17:13
ło, też byłbym zainteresowany takim kubkiem...
chyba trzeba zadowolić się jednak stworzeniem własnego na stronach z jakimiś foto-upominkami ;/
lub przeszukac Allegro...
swoja droga, cos kiedys gdzies przeczytalem o jakis koszulkach php.pl... czy nie mozna np.: na wortalu uruchomic sklepu z tego typu gadżetami??
znalazlem tez cos
tutaj, markowe, drogo...
Wszystkie 13 [sic!] postów na temat bezsensowności kubków usunąłem. Wracamy do tematu wątku.
Hehe - a już chciałem odpierać argumenty.
Kiedyś pamiętam byl taki serwis, że można było swój sklep założyć i sprzedawać różne swoje gadżety - tylko właśnie nie pamiętam nazwy.
tiraeth
4.03.2008, 16:57:22
Raph: butik.pl na przykład.
Sprawa gadżetów PHP.pl na razie jest zamknięta - brak statusu prawnego jest przeszkodą w tym momencie.
Sprawa kubków IT - zrób sobie projekt, albo zatrudnij grafika do tego, następnie poszukaj firmy, która się takimi rzeczami zajmuje i zamów sztukę, bądź kilka sztuk.
dr_bonzo
4.03.2008, 17:42:10
kwiateusz
4.03.2008, 18:01:56
ba nawet w rossmanie mozna sobie taki zrobic, aczkolwiek ja juz bym poszukiwał takiego metalowego z próżnia w srodku w celu trzymania dluzej temp i na tym jakies logo w metalu

bo zwykle porcelanowe itp to juz nie są dżezi imo
Serio - mozna w Rossmanie? W każdym? Mieszkam koło Gniezna i tam jest jeden. A jak to wygląda? Zanosisz jakiś plik z grafiką? Ile kosztuje taka przyjemność?
kwiateusz
4.03.2008, 21:05:09
przyjemność ta kosztuje 19zł + chyba otwarcie sesji można sobie to zamówić przez net i do odbioru w rossmanie
foto rossman przycinasz sobie odpowiednio graficzkę na stronie a potem oni to nanoszą na kubek całkiem przyzwoicie to wychodzi.
Po przestudiowaniu cennika z 1 zdjęciem 19zł + 4 za odbiór w rossmanie lub 7 jeśli wysyłka poczta ew jeszcze + 3zł jak za pobraniem, można nawet z 2 zdjęciami... Jedyny minus ze kubki są albo białe albo czarne (opcja magiczne - obraz pokazuje sie po zalaniu go czymś ciepłym)
tiraeth
4.03.2008, 21:29:47
Cytat(kwiateusz @ 4.03.2008, 21:05:09 )

(opcja magiczne - obraz pokazuje sie po zalaniu go czymś ciepłym)
W sam raz na logo
CodeIgnitera

Hmm, trzeba pomyśleć. Może sprawdzę jak to w Rossmannie wygląda.
kwiateusz
4.03.2008, 22:28:49
nie wpadłem na to

btw na allegro pewnie i taniej
Lejto
8.03.2008, 22:34:22
a gotowe koszulki z logo php można gdzieś kupić oprócz tej strony co podał Raph?
1010
18.03.2008, 22:28:54
swój projekt i koszulki.com
Moli
18.03.2008, 22:30:14
Maciekbjw
4.05.2008, 19:08:28
Witam, odnośnie tematu z koszulkami PHP:
http://img391.imageshack.us/my.php?image=dsc00073vy9.jpgEfekt jest dosyć fajny, swoją drogą php.net mogło by wydać taką oficjalną koszulke :]
pozdrawiam.
To ja zadam pytanie. Ktoś kupował kubki i podkładki pod mysz w Rossmanie? Będę zamawiaj je 14 maja i tak nie wiem, czy nie ma czegoś lepszego. Nie interesują mnie sklepy z minimum 100 sztuk do zamówienia

Nie stać mnie na tyle. :]
kwiateusz
4.05.2008, 21:29:01
Ja kupowałem kubek, całkiem ładnie to wyszło aczkolwiek zamawiając trzeba dobrze przyciąć zdjęcie tak jak tam podają bo przy większych różnie mogą je skalibrować

ogólnie nie narzekam
A jak wygląda odbiór osobisty w sklepie? Idziesz, podajesz nazwisko i tyle? Czy jakiś numer dostaje?
kwiateusz
5.05.2008, 11:37:28
dawno to było, ale jak mnie pamiec nie myli to jakis kwitek z numerem drukowałem, ale głowy nie dam. Jedyne co zapamiętałem to ze odbior był bezproblemowy ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.