Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Potrzebuje pomocy
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Olciiiia
Witam wszystkich serdecznie

zwracam sie do was specjalisci z problemem ktory meczy mnie od 2 tygodni, mianowicie chodzi o WORDA nie mam pojecia czy cos przycisnelam czy cos sie samo stalo, po prostu kiedy otwieram jakikolwiek doc wszystkie dostepne przyciski czy funkcje bledna , robia sie szare i nie moge nic edytowac (nic zrobic) a na dole jest napisane ze program jest zablokowany.

Blagam o pomoc jestem bezradna
Cysiaczek
Przedszkle PHP, HTML, JS - [b]nie przedszkole komputerowe... Przenoszę na Komputery i oprogramowanie.[/b]

Czy przypadkiem nie skończyła się licencja?
Olciiiia
Jesli chodzi o licencje to jest ok, kupilam nowego ofice 2007 i w PC dziala a na lapie od jakiegos czasu nie... wczoraj wywalilam go z laptopa i zainstalowalam ponownie, ale jest to samo hmm... nie mam pojecia co robic potrzebuje go
artur81
a był aktywowany na laptopie?
Wykrywacz
Nie był tak się zachowuje office po 30 dniach jeżeli nie został aktywowany. Co oznacza że musisz go aktywować, smile.gif
Olciiiia
ok ale jak to zrobic
musze go znowu odinstalowac i zainstalowac czy co?

: wstydnis.gif Zrobilabym to bardzo chetnie ale jak? prosze o pomoc
LonelyKnight
Przy uruchomieniu programu powinno wyskoczyć okno do aktywacji, jednak jeśli aktywowałaś go na innym komputerze, a licencja jest do jednego komputera, to nie wiem czy uda się dokonać aktywacji na innym stanowisku.

Tym czasem polecam OpenOffice. Darmowy i poradzi sobie z plikami pakietu MS Office. http://openoffice.pl/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.