Na tej aukcji mam do zaoferowania cały serwis www.jejciu.pl tzn domenę, która będzie przekazana nowemu włascicielowi za pomocą cesji oraz pliki strony+bazę danych. Jestem również w stanie przez jakiś czas po zakończeniu aukcji zapewnić miejsce na serwerze, na którym strona znajduje się obecnie.

Serwis zbudowany został na podstawie autorskiego skryptu filmów online i posiada dość oryginalny układ , co można zauważyć.

Domena jejciu.pl posiada PR 3- co stwarza możliwość sprzedaży linków w jej obrębie i wyrobiona dobrą markę wśród stron o podobnej tematyce.

Pod skrypt dopasowana została profesjonalna grafika, której wykonanie w normalnych warunkach wynosi ok 200-300 zł

Skrypt filmów dostępny na stronie posiada bardzo wygodny panel administratora, dzięki któremu masz możliwość dodawania, zatwierdzania, edytowania filmów, użytkowników, kategorii, praktycznie wszystkiego. Użytkownicy mają możliwość samodzielnego dodawania materiałów.

Baza filmów była tworzona ręcznie (obecnie znajduje się w niej 525 filmów), co w 100% gwarantuje oryginalność.

Po bokach strony widoczne są reklamy Google Adsense. Zostały one umieszczone tutaj specjalnie, tak, żeby przy minimalnej liczbie odwiedzin zapewnić wysoką klikalność i pewny zysk. Osobiście pomogę Ci w dopasowaniu Twoich reklam. Pomyślmy tylko, co może być, kiedy serwis będzie notował dużą ilość owiedzin?

Co do statystyk odwiedzin, z racji, że od jakiegoś czasu (około 2 tyg) nie zajmuje się już stroną, liczba wizyt lekko spadła, ale w czasie, kiedy serwis był w moich rękach notował bez większego pozycjonowania około 500 wizyt dziennie

Stronę sprzedaję, ponieważ nie mam już czasu, gdyż nauka, nauka i jeszcze raz nauka nie daje mi możliwości efektywnego zajmowania się nią.

Pozdrawiam

W razie pytań proszę pisać na mic_k89@wp.pl lub gg:3964944

Więcej na http://allegro.pl/item363147252_jejciu_pl_...alnie_bcm_.html