Sprawa jest dosyć prosta, co można wywnioskować widząc tytuł tego tematu

Mam pomysł na biznes, mam (powiedzmy kompletny) plan, oraz kilka narzędzi które mogą pomóc w stworzeniu dochodowego biznesu na lata

Co to za pomysł ?
Jakiś czas temu wpadłem na kilka różnych pomysłów i chciałbym je złączyć w jedną całość. Mianowicie, do pomysłów tych należą.
* Narzędzia do obsługi i poprawienia sprzedaży w serwisie allegro.pl ( w przyszłości także ebay mam nadzieję ),
* Studio grafiki, bardziej fotografiki,
* Webdevelopment z szeroko pojętym marketingiem na stronach www,
* Projekt software'owy - np. cms, zarządzanie reklamą w serwisach itd ... ( jakieś użyteczne narzędzia ),
Całość miała by być w połowie sprzedażowa, a w połowie usługowa.
Jak to będzie wyglądać ? Nie wiem. Dlatego szukam osób z którymi będę mógł o tym porozmawiać, które mi w tym pomogą ( przede wszystkim pracą ), które nie boją się ufać.
Podstawą jest zaufanie
Nie chcę spisywać z Tobą umowy kilka dni po tym, jak się ze mną skontaktujesz. Szczerze pragnę Tobie zaufać i oczekuję tego samego od Ciebie.
Tak właściwie szukam...
Chciałbym aby moim lub moimi wspólnikami były osoby, które mają więcej wspólnego z PHP ( szczególnie obiektowym ) niż ja

Nie szukam osób wszechstronnie uzdolnionych.
Dobrze znasz się na PHP ? Zapraszam.
Dobrze znasz się na SEO ? Zapraszam.
Masz dobre wyczucie koloru i linii oraz potrafisz ucieszyć oko odbiorcy ? Zapraszam.
itd...

Zarobki
Zapewne o nich pomyślałeś/aś. Owszem będą, jeśli dobrze i na czas będziesz spełniać siebie i swoje zadania. Ja sam w tej chwili nie zarabiam, a chciałbym i to bardzo.
Kontakt
Proszę zacznij od przedstawienia się i przejdź od razu per "Ty".
Kamil Jura
E-mail: kamil.jura[na]gmail.com
Gadu-Gadu: 1551897
Tel. kom. +48 721 661 598
Pozdrawiam i zapraszam do współpracy,
Kamil Jura
P.S. Jeśli masz marzenia, plany i chęć spełnienia, ta propozycja jest dla Ciebie.