Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Internetowy Manager Piłki Ręcznej
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
emesz
Piłka ręczna stała się w Polsce sportem bardzo popularnym. Wszystko dzięki ?orłom Wenty?. Na cześć szczypiornistów powstawało wiele sloganów ?Wenta na Prezydenta?, ?Szmal na Ministra Finansów?. Ja chciałem Wam polecić Grę internetową w której wcielasz się w postać trenera drużyny piłki ręcznej : trenujesz swoją drużynę, dokonujesz wzmocnień, wystawiasz optymalny skład i rywalizujesz w lidze z użytkownikami z całej Polski. Drzemie w Tobie nutka trenerskiego geniuszu. Sprawdź i wejdź na SPAM

Zapraszam do wspólnej zabawy i życzę sukcesów blinksmiley.gif
darko
Ja spytam z innej beczki, mianowicie czy ten zapis w regulaminie § 1 pkt 1.5:
Cytat
Właściciel zastrzega sobie prawo do wysyłania na adres e-mail Użytkownika informacji promocyjnych.

oraz
§ 3 pkt 3.7
Cytat
Tylko Właściciel Gry ma prawo do wysyłania od Użytkowników wiadomości tekstowych (drogą e-mailową): informacyjnych i reklamowych.

jest zgodny z polskim prawem? Mam wrażenie, że Użytkownik korzystający z Waszego serwisu powinien wyrazić zgodę na otrzymywanie informacji dostarczanej na podany w procesie rejestracji adres e-mail, tymczasem na formularzu rejestracji brak takiej opcji, jedynie:
Cytat
Oświadczam, iż zapoznałem się z regulaminem i akceptuję jego warunki.

trucksweb
skoro akceptuje
Cytat
Oświadczam, iż zapoznałem się z regulaminem i akceptuję jego warunki.

to znaczy ze zgadza sie z regulaminem i w nim moze byc taki zapis zawarty. Jest to zgodne z prawem, ale zawsze jak to w naszym kraju bywa- kazdy interpretuje to inaczej...
erix
Ewidentny spam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.