Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Odzyskanie danych po reinstalacji Visty
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
olme
Czy możliwe jest odzyskanie danych po reinstalacji Visty? Wszystkie dyski zostały kompletnie wyczyszczone z danych
micha12344
oczywiscie ze mozliwe tylko trzeba miec odpowiednie oprogramowanie
ja osobiscie moge polecic program "O&O Disk Recovery 4.1 Tech Edition"
Ja go kilka razy używałem i jestem bardzo zadowolony z niego
olme
Czy żebym miał większe szanse na odzyskanie danych z dysków C i D powinienem odzyskane dane zapisać na jakim¶ dysku zewnętrznym?

Będę z O&O korzystać.

Obawiam się, że zapisanie danych na którym¶ z tych dysków zakłóci przebieg odzysku, bo miałem dosyć przepełnione dyski (po 90% zajęte oba). Może lepiej zrobię, jak kupię dysk zewnętrzny i na niego będę ładować dane?
micha12344
ale czy warto inwestowac w nowy dysk? To chyba musza byc wazne dane...
erix
Cytat
Obawiam się, że zapisanie danych na którym¶ z tych dysków zakłóci przebieg odzysku, bo miałem dosyć przepełnione dyski (po 90% zajęte oba). Może lepiej zrobię, jak kupię dysk zewnętrzny i na niego będę ładować dane?

Lepiej sam nie kombinuj, bo tylko sobie pogorszysz sytuację.

Najlepiej w takiej sytuacji skorzystać z laboratoriów odzyskiwania danych. No ale poniżej 500zł nie zapłacisz.
kwiateusz
Poniżej 500zł da sie zapł±cić smile.gif za analize problemu i pogadanie z pracownikiem tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.