Cytat(krzysztof_kf @ 2.03.2010, 22:03:19 )

ja bym polecił trochę tańszy o parę złotych i lepszy w zupełności ci wystarczy
OVHNie wyjdzie taniej

100zl(w promocji) rocznie a 20zł miesięcznie przez 12 miesięcy to jest chyba różnica

Drobnym druczkiem a jednak napisane jest że miesięcznie

Co do Twojego rozwiązania erix, jest ok lecz to będzie profesjonalna witryna, i będzie się liczyła przepustowość. Być może z czasem powiększy się liczba użytkowników(zarejestrowanych jak i nie), i taki darmowy hosting może nie wyrabiać. Mój klient jest w stanie opłacić serwis więc raczej nie będzie większego problemu. Mimo to dzięki za podsunięci rozwiązania, być może wykorzystam je w swoim własnym projekcie, dla zaoszczędzenia pieniędzy

No i jak z tym transferem, wydaję mi się że wystarczy, a jakie jest wasze zdanie?
Ps. Serwery Active zamówione w promocji "Serwery za 100 zł! Na dobry start" w pierwszym okresie abonamentowym posiadają limit transferu wynoszący 1000 GB. Jednocześnie skróceniu podlega maksymalny okres czasu przeznaczony na wykorzystanie parametrów serwera do 6 miesięcy.
Jak należy to rozumieć? Dostaję na początku 1tb przepustowości danych na 6 miesięcy i jeśli nie wykorzystam to nie przechodzą mi na następne 6 miesięcy, i dostaję 1tb?