Czyluk
3.06.2010, 08:45:20
Witam,
Mam problem ponieważ wcześniej domena chodziła na innym serwerze, a teraz mam nowy. Zmieniłem DNS'y, dodałem do cPanelu moją domenę i wszystko gra, lecz co jakiś czas, pare razy dziennie jak wchodzę na moją stronę to odnosi mnie do strony błędu starego serwera. Powtarza się to pare razy dziennie i trwa dosyć długo. Nie mam pojęcia co jest grane, spotkał się ktoś z czymś takim? To wina nowego serwera czy leży po stronie operatora u którego kupiłem domenę?
Pozdrawiam i czekam na odp,
Łukasz
baranek77
3.06.2010, 08:47:40
Kiedy dodałeś tą domenę zaczekaj możliwe , że nie wszystkie DNSy się rozpropagowały
Czyluk
3.06.2010, 08:56:48
Wczoraj dodałem dns'y. Ale skoro usunąłem domenę z cPanelu starego serwera to raczej nie powinno jej odwoływać do niego?
krzysztof_kf
3.06.2010, 10:18:47
Cytat(Czyluk @ 3.06.2010, 09:56:48 )

Wczoraj dodałem dns'y. Ale skoro usunąłem domenę z cPanelu starego serwera to raczej nie powinno jej odwoływać do niego?
Witam jeśli pojawia się czasem informacje cokolwiek że starego serwera po zmianie delegacji domeny na inny serwer DNS całkowite zmiana która nie będzie powodować takiego psikusa trwa od 24-do 48 h . więc poczekaj ten czas i będzie na pewno ok . pozdrawiam