Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak wlaczyc obsluge funkcji
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
sbs2000
Pisze ten post tutaj poniewaz w dziale Poczatkujacy nikt nie chce mi powiedziec jak wlacza sie obsluge finkcji typu fopen, fwrite, fclose, flock .. Pozdrowienia dla wszystkich czlonkow forum !!!!
swist666
z tego co mi wiadomo to one są włączone standardowo i nie trzeba ich dodatkowo włączać :
sbs2000
Ludzieeee dobra wiem ze sa standartowo wlaczene ALE JA SIE PYTAM JAK JE WLACZYC a niby mi facet z maty mowi ze nie umiem czytac tresci pytania
Jojo
Jeżeli Twój administrator je zablokował to nie masz możliwości ich włączenia.
sbs2000
Nie zaraz mnie cos trafi !!!!! Ludzie czytac nie umiecie MAM PELNY DOSTEP DO ADMINA !!! DO SERWEROW TAKZE WYSTARCZY ZE WEJDE PIETRO WYZEJ !!!!! FULL ACCESS CO Z TEGO ZE SA ZABLOKOWANE !!! MOJE PYTANIE BRZMI JAK TE FUNKCJE WLACZYC !!!!
Liko
Cytat
Pisze ten post tutaj poniewaz w dziale Poczatkujacy nikt nie chce mi powiedziec jak wlacza sie obsluge finkcji typu fopen, fwrite, fclose, flock .. Pozdrowienia dla wszystkich czlonkow forum !!!!

Weź się nie denerwuj i nie pisz tak, bo skąd ludzie mają wiedzieć nie napisałeś że masz dostęp więc się nie złość. Nie da się ich właczyć bo są włączone od razu, można tylko coś ustawić w php.ini. !!!
Manual powie Ci wszystko: http://pl.php.net/manual/pl/ref.filesystem.php

Jak Ci się dupy nie chce ruszyć i czekasz to Ci podam:

Cytat
Instalacja

By używać tych funkcji, nie trzeba niczego instalować. Są one częścią jądra php.
Konfiguracja startowa

Na działanie tych funcji wpływają ustawienia zawarte w pliku php.ini.
Jojo
1. Nie musisz się od razu denerwować i krzyczec! Pokąz mi miejsce w Twoich wcześniejszych postach w których napisałeś, że masz pełny dostęp do administracji serwera.
2. Funkcje blokuje się przy pomocy deyrektywy w pliku konfiguracyjnym php.ini :
Kod
disable_functions =
Musisz znaleźć u siebie taką dyrektywę i zobaczyć jakie funkcje masz tam zablokowane i usunąć kilka z nich (ewentualnie wszystkie).
sbs2000
And that what I`m talking about No teraz jestem w domu THX
Seth
sbs2000: Na przyszlosc zacznij doceniac to, ze wogole ktos chce ci pomoc. Jezeli nie umiesz przekazac wszystkich infomracji potrzebnych do rozwiazania problemu to nie miej pretnsji do innych, ze nie wroza z fusow !

Swoja droga dziwie sie osobom, ktore odpowiadaly. Skoro uzytkwonik ma za nic to, ze ktros chce odpowiedziec to po jakiego grzyba robic mu przysluge :?

Prosze potraktowac ten post jako ostrzezenie, ze na tym forum nie toleruje sie takiego zachowania !!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.